Kova Burcu 2009 Yılı Yorumları

KızılÖtesi

Aktif Üye
Üye
Kova Burcu 2009 Yılı Yorumları
Kova Burcu 2009 Yılı Yorumu Jüpiter Genel Etkileri:
Sevgili Kovalar, 5 Ocak 2009-18 Ocak 2010 yılları arasında, astrolojinin en iyicil gücü olan Jüpiterin burcunuzda ilerleyecek oluşu doğaldır ki sizler açısından olumlu bir yılın ilk işareti olarak değer kazanıyor. Jüpiter biraz önce belirttiğim gibi, pozitif düşünmenin, iyi niyetli hareket etmenin, ayrıca fırsatların ve şansın önemli bir belirteci olarak astrolojiyi en az bilen kişilerin bile kulak aşinası olduğu bir gezegendir. Bu nedenle daima ilgi uyandırmış ve her seyri, insanoğlunun kendini geliştirmesi, büyütmesi ve genişletebilmesi açısından önem taşımıştır. Jüpiter buluşçu yanlarımızın ortaya çıkışının en önemli göstergesi olarak siz Kovalar için yıl boyunca yaşamınızı tekrar gözden geçirerek ileriye doğru hamlelerde bulunmanızı sağlamak üzere emrinize amadedir desek doğru bir tanımlamada bulunmuş oluruz. Böylesi önemli bir gücün burcunuzda seyrini sürdürecek oluşu başta yeteneklerinizi ve özgürlük duygunuzu tatmin edici ardından yaşam yolunda güç kazanarak kendinize yeni bir düzen kurmanız adına sizi destekleyicidir. Özgürlük olgusunun her zaman temsilcisi olan siz Kovalar bu enerjinin olumlu esintisi altında hem Satürn gezegeninin içsel arınma yolundaki baskılarıyla mücadele edebilir hem de geleceğinizi şekillendirmek adına Ekim 2009 tarihine kadar yeni girişimlerde bulunarak aydınlanabilirsiniz. Jüpiter gezegeninin burcunuzda size katacağı en önemli fayda, sürüye boyun eğmek zorunda kalmadan kendi yolunuzda ilerlemenizi sağlayacak oluşudur. Bilirsiniz Kovalar son derece orijinal kişilerdir. Onların olduğu bir yerde klasik düşünmek, geleneksel hareket etmek mümkün değildir. O her zaman çağı yakalamak düşüncesindedir. İşte şimdi Jüpiter sayesinde bunların tümünü gerçekleştirmek üzere, içinizdeki gücü uyandırmanın tam zamanıdır. Özellikle Kovalar için ben Ekim 2009 tarihini bir milad ama Temmuz 2010 tarihini çok daha olumlu olarak görmekteyim. Bunun nedeni, Satürn gezegeninin bu tarihe kadar olan Başak burcu seyri nedeniyledir. Birazdan aşağıda bu konuyla ilgili geniş bir açıklama bulabileceksiniz. Evet sevgili Kovalar sizlerin 2008 yılına oranla daha şanslı olduğunuzu düşündüğüm bu yıl boyunca Jüpiterin hızır gibi yetişen eli sayesinde, hem yeteneklerinizi hayata geçirebilecek ruhsal gücü kendinizde bulunabilir hem de geçmişte yaşananları geride bırakma yolunda çok daha fazla güç kazanabilirsiniz. Yani Satürn gezegeninin 2007 yılından bu yana üzerinizde oluşturduğu ve oluşturmaya devam edeceği baskı ve geçen yıl Jüpiterin Oğlak burcu geçişi nedeniyle iş hayatınızda yaşadığınız zorlukların üstesinden bu yıl çok daha kolaylıkla gelebilir, planlarınızı hayata geçirebilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz.
Satürn Genel Etkileri:
Hatırlarsanız, Eylül 2007 tarihinde Satürn Başak burcunda seyrine başladığında, o ayki yorumlarınızda ikinci yöneticiniz olan Satürn gezegeninden sizlere bahsetmiş ve, maddesel, duygusal, cinsel ve ruhsal olarak bir tür yenilenme deneyimleri yaşayabileceğinizi söylemiştim. 2008 yılının çoğunluğunda bu gezegeninin seyriyle alakalı gerek günlük ve gerekse aylık yorumlarınızda birçok defalar sizlere bilgiler sunmaya çalıştım. 2009 yılına girmek üzere olduğumuz şu günlerde görüyoruz ki, önümüzdeki Ekim ayına kadar hatta ileri geri seyri nedeniyle neredeyse Temmuz 2010 yılına kadar bu enerjinin etkisi altındasınız. Tabi bu yıl bu etkiyle mücadele ederken yanınızda büyük bir güç bulacaksınız. O gücün adı ise üst paragrafta sözünü ettiğim Jüpiter gezegeninin burcunuzdaki ilerleyişidir. O bölümde de söz ettiğim gibi bu yıl başınızı okşayacak, sen başarırsın diyebilecek ilahi bir güç hep yanınızda olacak. Bu nedenle ben birazdan aşağıda yazılanları okurken geçen yıla göre çok daha olumlu düşünmenizi istiyorum. Açıkçası sizin için geçen yıl olduğu kadar tedirgin düşünmediğimi belirtmeliyim. Şimdi gelin 29 Ekim 2009 tarihine kadar etkili olacak Satürn gezegenin yansımalarını ve dikkate almanız gerekenleri birlikte gözden geçirelim. Daha sonra Satürn gezegenin Terazi burcundaki etkisini ele alarak devam edelim.
Satürn Başak burcu geçişinde, geçmiş yaşantınızdaki hayat şartlarınız değişime uğrayacağını, aşırı isteklerinizi veya saplantılarınızı yeri geldiğinde, terk etmek durumunda kalacaksınız. Bunların tümüyle baş etmenin sırrı ise, sıkı sıkıya sarıldığınız değerlerinizin sizin için ne kadar önemli olduğu ve nelerden vazgeçebileceğiniz, neler olmazsa yine ayakta kalabileceksiniz olgusuyla sıkı sıkıya bağlıdır. Yani siz bağımlılıklarınızdan taviz vermezseniz yaşadığınız deneyimler sizi onlardan uzaklaştıracaktır. Eğer eşinizin parasına güvendiğiniz bir yaşam sürüyorsanız, bu parayı elde etmeniz güçleşecek, ailenizin desteğiyle ayakta duruyorsanız bundan eskisi gibi yararlanmanız mümkün olmayacak, çalışmadan etmeden birilerine sığınarak yaşıyorsanız artık bu durum sona erecek ve hırsla çalışmak zorunda kalacaksınız. Ek gelir kaynaklarınız elinizden çıkabilecek ve siz iki kat kazanmak zorunda kalacaksınız. Cinselliğinize aşırı düşkün bir yaşam sürüyorsanız buna bir son vermek ve belirli bir düzende yaşamak zorunda kalacaksınız. Finansal borçlarınız olduğu halde aşırı harcama yapıyorsanız, bankalarla sorunlarınız nedeniyle tutumlu olmayı öğreneceksiniz. Krediler alarak hayatınızı geçindiriyor ve işinizi ayakta tutmaya çalıştığınız halde, gelir düzeyiniz tam tersi bir yaşam sürüyorsanız, eskisi gibi bu kredileri temin edemediğiniz için, daha fazla emek sarfederek işinizi ayakta tutmaya özen göstereceksiniz. Kısaca neye güvenip bel bağladıysanız fakat karşılığında bir şey yapmadan tembel oturuyorsanız bilin ki, Satürn bir gölge gibi tepenizde olacaktır diye devam etmiş ve bu süreç size her ne kadar zorlu gelse de, çalışan, çalıştığı emeğin karşılığında düzgün yaşam süren, her türlü gelirine karşı mütevazi olmasını bilen, içgüdüsel arzularını iradesine yenilmeden dengede tutabilen, yan gelip yatmadan kimseye güvenmeden çabalayan, hakkı olmayana el uzatmayan, hiç kimse Satürn gezegeninin yaratacağı etkilerden ürkmemeli, yaşamını aynen sürdürmeli ve ödüllerini beklemelidir. Doğru düzgün yaşayan hiç kimse bu enerjilerden kötü bir şekilde nasibini almayacaktır. Satürn öğretmendir ve dersini alan kişiye ise sağlam temelli ödüller sunar ve Satürn gezegeninin ödülü geçici değil kalıcıdır. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Umarım sizin için bu iki buçuk yıl oldukça mutlu huzurlu ve sağlam deneyimler şeklinde yaşanır diyerek bitirmiştim.
İşte 31 Aralık 2008 tarihinde başlayacak, Satürn gezegeninin ikinci geri hareketi 16 Mayıs 2009 tarihine devam edeceğinden siz Kovaların bu süreç içinde yukarıdaki konularda dikkatli olmanızı, eksiklerinizi tamamlamanızı, kendinizi gözden geçirerek düzenlemenizi sağlayıcı bir dönemi başlatacaktır. Bu süreçte düşünmeden acil kararlar almak yerine, iş yaşamınızla ilgili konuları tekrar gözden geçirmek geri hareketin bitim tarihinde, sizlerin yeni iş olanaklarıyla karşılaşmanızı sağladığı gibi, parasal konularda da, daha sağlam adımlar atmanız için de sizi son derece olumlu bir şekilde destekleyecektir. Sabırlı ve sorumluluklarınızın bilincinde olarak düzenlemelerde bulunursanız, bu sürecin sonunda ödülünüzü yaşamdan alabilirsiniz.
Hatırlarsanız yukarıdaki paragrafta, 29 Ekim 2009 tarihinde Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Satürn gezegeni, bana göre siz Kovalar için yeni bir milat anlamı taşıyor demiştim. Bunun nedeni hem Jüpiter gezegeninin bu tarihler arasında burcunuzda ilerliyor oluşu hem de Satürn Başak burcu etkisinden biraz daha uzaklaşarak derin bir nefes alacak oluşunuzdur. Tabi ki henüz bu enerjinin etkisi bu tarih geldiğinde bitmiş değil. Döngüsü gereği Satürn ancak Temmuz 2010 tarihinden itibaren sizleri rahat bırakmaya başlayacak. Fakat ne olursa olsun 2009 yılının sonbahar ayları her açıdan kendinizi rahat hissetmeye başlayacağınız bir süreç. Peki Terazi burcundaki Satürn gezegeninin size olan yansıması ne olabilir. Şimdi bunu birlikte ele alalım. Herşeyden önce özgürce seçimlerde bulunmak adına son derece etkili bir zaman. Kimlik duygunuzu dış dünyada ifadelendirmeniz adına etkili bir zaman dilimi. Bu tarihte birçok Kova burcu kişisi yüksek okul, mesleki ihtisas, evlilik, yurtdışıyla temas, gelişim ve büyümeleri adına güç kazanmaya başlayabilirler.Yenileşmek ve genişlemek adına bu tarih gayet etkili. Satürn Başak burcu seyrinde, kendinizi gözden geçirerek gerekli elemeleri yaptığınız ve elinizde kalan asıl özü, hayata sunacağınız bir zaman olarak gayet yararlı. Eşit ilişkiler kurabilmek ve hayatın her alanında eşitlik ilkesi içinde hareket edebilmek adına, tarih olarak da değerli gözüküyor. Paylaşımlar bu süreçte fazlasıyla önemli. sizinle aynı yol ve amaç üzerinde fikir birliğinde bulunacağınız kişilerle tanışabilir, ortaklıklar kurabilir, standartlarınızı yüksek tutarak hedeflerinizi gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. İşte bütün bunlar tam anlamıyla gerçekleşmesi için Ekim 2009 başta olmak üzere, 2010 yılının Temmuz ayını beklemek gerekiyor. Şimdi size düşen, hala devam eden Satürn Başak burcu seyrinin size baskıda bulunarak düzenlemenizi istediği konuları gözden geçirmek ve bu yıl burcunuzu aydınlatacak Jüpiterin sayesinde, yaşamınızla alakalı her konuda güvenli bir şekilde geleceğinizi şekillendirmeye çalışmaktır.
Uranüs Genel Etkileri(2003-2011)
Yönetici gezegeniniz Uranüs yukarıdaki tarihler arasında, parayı orijinal ve yaratıcı yollardan kazanmanıza destek olacaktır. Para, mal ve maddi kazançlar beklenmedik yollardan aniden gelebilir yada aniden elinizden çıkabilir. Maddi durumunuzda anormal ve karmaşık durumlar görülebilir. İçsel kabiliyetlerinizi sürdürmek için özgürlüğe gerek duyar ve bunu da paranın sağlayacağını bu dönemde düşünebilirsiniz. Parasal sorunların zararından kurtulmak için kabiliyetleriniz vardır. Bu süreçte maddi bağımsızlık duygunuz güçlü hale gelir ve siz para kazanma, harcama konularında olağandışı yollar izleyebilirsiniz. Banka hesabınız önemli ölçüde dalgalanabilir. Yeni alanlar keşfetmek ve denemek cesaretini de yine bu süreçte deneyebilirsiniz. Kendinizi başka insanlardan farklı hissetme sonucu maddi sorunlara da neden olabilirsiniz. Özgürlük sevginizin yoğunluğu güvenilir olmaktan daha önemli gözükebilir. Bazı durumlarda söz verdiğiniz halde yerine getiremediğiniz olabilir.
Neptün Genel Etkileri(1998-2012)
Neptün gezegeni yukarıdaki tarih aralığı içindeki etkileri sayesinde, özellikle sanatsal konularda idealist bakış açısı içinde çevrenize karşı yoğun duygusal bağlarla çevrili olmanızı sağlayabilir. Kimi zamanlarda hayallerinizin gerçekleşmemesi sizi bezgin, huzursuz, dengesiz ve mantıksız hale getirebilir. Düşkün ve muhtaç insanlar ilginizi çekebilir ve onların hikayeleri özellikle dikkatli dinlersiniz. Kendinizi bazı zamanlarda bir kurtarıcı gibi düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki her olayın etkilerini içinize çeker ve müthiş üzülebilirsiniz. Duyarlılığınız da yine bu dönemde artabilir. Davranışlarınız başkaları tarafından hayalci, kendinden geçmiş, çok hassas olarak görülebilir. Sezgileriniz artar ve doğru olan yolu, doğru zamanda bulabilirsiniz.
Bu süreçte ilaç ve uyuşturucu bağımlılığı, bazı Kova burcu harita sahiplerinde görülebilir. Bu gibi maddelerden özellikle uzak durmanızı öneriyorum. Bunu kullanan kişilere sırf acıdığınız için ilgilenebilir onlarla dostluk kurabilir ve sizde bir zayıf anınızda kullanabilme riskinizi göz önüne alarak dikkatli davranınız. Dalgınlık ve unutkanlık görüleceğinden özellikle araba kullanırken veya önemli işlerde bu etkilerin de bilincinde olmanızı tavsiye ediyorum.
Pluto Genel Etkileri
Sevgili Kovalar kişisel yaşamınızdaki dönüşüm ve yenilenme gücünün temsilcisi Pluto gezegeni 26 Ocak 2008 yılında Oğlak burcundaki sürecine başlamış ve 14 Haziran 2008 de geri hareket yaparak Yay burcuna geri dönmüştü. 27 Kasım 2008 günü ise 2024 yılına kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcunda düz hareketine başlamış bulunuyor. Geçtiği yaşam alanı sebebiyle kendinizi yeniden oluşturmak ve dönüştürmek için her şeyden önce bilinçaltınızdaki tüm korkulardan, olumsuzluklardan ve yargılamalardan uzak durmanız gerekecektir. Öncelikle kendinizi arındırmalı, yanlışlarınızı net bir şekilde ortaya koyarak kabullenmeli, ve eksiklerinizi gözden geçirmelisiniz. Kendi içinizdeki gücü ortaya çıkarmaktan korkmak yerine, bu gücü yaşamınızın hangi alanında kullanmanız gerekiyor önce bunu saptamalısınız. Bunu yapmanızın yolu ise, içinizdeki inancı açığa çıkarmak ve sizden daha büyük bir gücün varlığını yüreğinizin içinde hissetmekle olabilir.
Siz olumsuz düşünmeye ve yaşamın gerçekleriyle yüzleşmemeye devam edecek olursanız, Pluto bu süreçte kimi aylarda sizi oldukça zorlayabilir ve siz bu içsel baskı sonucu bu dersi öğrenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizler bu dönem içinde geriye çekilmek, inzivada yaşamak ve insanlarla fazla temas halinde olmak yerine kendi içinize yönelebilirsiniz. Böyle zamanlarda kendinizi ve yaşadığınız her şeyi geçmişe dönerek öyle bir yargılamaya başlarsınız ki, kendinizin yargıcı gibi davranarak cezalandırmaya kalkışabilirsiniz.
Eğer doğum haritanızda Pluto zorlu enerjiler altında ise, bu süreç aynı bu şekilde bir özellik gösterebilir. Eğer tam tersi durumda ise, o zaman siz kendi içinizdeki arınmayı ve düzeltmeyi daha kolay başarabilirsiniz. Oysaki ne etkiler altında olursanız olun yapmanız gereken tek şey geçmişin gölgesi altında kalarak, üzülmek, hayıflanmak yerine kendi içinizdeki özgür insanı ortaya çıkarmak adına arınmak olmalıdır. Ayrıca bu süreçte etrafınızdaki insanları iyice tanımadan, insancıl duygular içinde hareket ederek sırlarınızı kimseyle paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Elinizdeki bilgileri, emek sarfettiğiniz herşeyi ve size ait olan ahremiyetinizi korumaya çalışmalı, başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.
2009 Yılı Aşk ve İlişkiler Takviminiz
3 Ocak-2 Şubat : Sizin gibi özgür kişiler için bu devre, hassasiyet nedeniyle bazı anlarda oldukça rahatsız edici gelebilir. Çünkü siz daha rahat hareket etmek isterken, içinde bulunduğunuz koşullar nedeniyle fazlasıyla hassas davranmanız lazımdır.
4 Şubat-14 Mart : Aşk hayatınızla alakalı konularda bireyliğinizi ön planda tuttuğunuz zaman dilimi.Özgür yaklaşımlar içeren beraberlikler daha fazla ilginizi çekebilir. Olumlu zaman. Yalnız 6 Mart itibariyle Venüs geri harekette olacağı için, acil kararlar vermemelisiniz.
6 Mart-17 Nisan : Venüs geri hareketi. Maddi ve manevi değerleriniz konusunda içe dönerek yaratıcı ve keşifçi yanlarınızı ortaya çıkaracağınız zaman dilimi.Aşk konusunda olduğu gibi her konuda duyarlılığın yüksek olduğu zaman dilimi. Fakat acil kararlar almamanız gerekiyor.
22 Nisan-30 Mayıs : İsteklerinizi eyleme dökebileceğiniz, tutkularınızı elde etmeye yönelik tavırlar içinde olacağınız tarih aralığı. Yalnız 6 Mayıs-30 Mayıs arası Merkür geri harekette olacağı için iletişimsel konularda ani kararlar vermemeye çalışmanız gerekebilir.
24 Nisan-5 Haziran : Aşk konusunda daha istekli ve tutkulu olduğunuz süreç. Yakın çevrenizle olan ilişkinizde özgürlük olgusu fazlasıyla ön planda. Bu süreçte kısa süreli ama etkisi fazla olmayan maceralar yaşanabilir.
6 Haziran-4 Temmuz : duygusal yaşamınızla alakalı konularda olumlu bir zaman dilimi. Fakat sabit görüş yapısı içinde hareket edeceğiniz için, aşkta kendi isteklerinizi daha fazla ön planda tutabilirsiniz.
5 Temmuz-31 Temmuz : yılın en hoş zaman dilimi. Aşkta iki yönlü hareket etmeniz mümkün. Oldukça özgür ilişkiler yaşayabilir, aşkta hızlı bir dönem geçirebilirsiniz.
27 Ağustos-20 Eylül : İkili ilişkilerde partnerinizin üzerinizde hakimiyet kurmaya çalıştığı, her ikinizin de kendi bakış açınızı ön planda tutacağınız bir zaman dilimi. Dengeyi sağlamaya çalışmalısınız. İlişkisi olmayan Kovalar için bu süreç, sizin aşka bakış açınız ve hayata yaklaşımınız ile, karşınıza çıkacak kişinin ilişki yaşama biçimi arasındaki taban tabana zıtlığın yaratacağı heyecanın göstergesi olarak son derece önemlidir.
15 Ekim-7 Kasım: Aşk hayatınızla alakalı her konuda olumlu devrelerden biri. Yeni ilişkiler, yeni deneyimler yaşayabilmek açısından etkili bir zaman. Devam eden ilişkinizde uyum ve paylaşım duygunuz yoğun.
2 Aralık-25 Aralık : Sosyalliğin ön planda olduğu gayet olumlu bir devre. Maceralara açık bir dönem. Yeni tanışmalar, ilişki kurmaya açık olduğunuz zaman dilimi.
2009 Yılı İletişim ve Haberleşme Takviminiz:
1 Ocak-11 Ocak: Merkür burcunuzda. Bu sizler açısından iletişimsel konularda güçlü bir zaman gibi gözükse de, 11 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Merkür geri hareket yapacağı için temkinli olmayı mutlaka başarmalısınız. Bu enerji altında girişimlerinizle alakalı konularda tekrar gözden geçirmelerde bulunmalı, saptadıklarınızı, gölgeli günleri de hesaba katarsak 8 Şubat sonrası devreye koymalısınız. Benim önerim 4 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında ani kararlardan uzak durmalı, iletişim ve haberleşme konusunda olabilecek gecikmeler konusunda mantıklı düşünmeye çalışmalısınız.
14 Şubat-7 Mart : Merkür geri hareketi nedeniyle saptadıklarınızı bu tarih itibariyle yürürlüğe koymanız mümkündür. Yeniliklerde bulunma ve girişimler açısından olumlu bir tarih.
26 Mart-8 Nisan : iletişimsel konularda direkt yaklaşımlar, kendinize yönelik düşünme, düşüncelerde ve yargıya varmada aceleci tutum içinde olma zamanı.Yepyeni fikirleri hayata geçirmede sabırsızlık.
6 Mayıs-30 Mayıs: Merkür gezegeninin ikinci geri hareketi. İletişimsel konularda dikkatli olmalı, ani kararlardan uzak durulmalıdır.
14 Haziran-2 Temmuz : iletişim hayatınızla alakalı konularda geri hareket döneminde karar verdiğiniz konuları eyleme geçirebileceğiniz tarih aralığı.
18 Temmuz-2 Ağustos : Sözleşme, kontrat, ilişkiniz ve ortaklık konularında egosontrik yaklaşımlar gösterebilir, bu yüzden karşınızda bulunan kişi veya kişilerle problem yaşayabilirsiniz. Bu dönemde problemlerinizi yaratıcılık gücünüzü devreye sokarak çözüme kavuşturmanızı öneriyorum. Yani çekişmelerle vakit kaybetmemek, dengeli paylaşımlarda bulunmak çok daha olumlu sonuçlar verebilir.
6 Eylül-29 Eylül: Merkürün 3.geri hareketi. Tüm burçlar gibi siz de iletişim konularında ani kararlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Bu süreçte mesleki ihtisas, öğrenim hayatınızla alakalı konularda herşeyi tekrar gözden geçirmeli, eksiklerinizi saptamalısınız.
10 Ekim-27 Ekim : İletişimsel konularda uyum ve dengenin ön planda olduğu, sizler açısından yılın olumlu zamanı.
16 Kasım-5 Aralık : sosyal ilişkiler açısından olumlu ve bu konularda iletişimsel olarak kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz bir dönem. Yolculuklar konusunda favori bir süreç.
2009 Yılı İş ve Kariyer Takviminiz:
20 Ocak-18 Şubat : Girişim gücü, mesleki konular başta olmak üzere her alanda fiziksel ve ruhsal açıdan önemli bir dönem. Yalnız bu süreçte Merkür geri harekette olacağı için, temkinli olmakta fayda var. Saptadığınız noktaları, 8 Şubat sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz. Böylece bu zaman aralığını daha olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz.
4 Şubat-14 Mart : Mars burcunuzda fakat Merkürün geri harekette olması dolayısıyla, ancak 8 Şubattan sonra isteklerinizi elde edebilecek mücadelede bulunabilirsiniz.
21 Mart -19 Nisan : İletişim, girişim, bilgi toplama, kendinizi ifade etme konularında aktif bir dönem. Çevrenizle güçlü bağlar kurabilirsiniz. Sözleriniz, duruşunuzla kendinizi olumlu bir şekilde lanse edilebilirsiniz.
22 Nisan-30 Mayıs : Mars Koç burcunda. Sizler açısından gayet olumlu bir dönem. İsteklerinizi elde etmede gayet güçlü, kendinizi ortaya koyma dürtünüzün en yüksek olduğu devre.
12 Temmuz-24 Ağustos : Mars İkizler burcunda. Bir çok konuyla birden uğraşma. Yaratıcılık gerektiren konularda hızlı ifade gücü. Yalnız karar vermekte zorlanmalar oluşabilir. Belli bir plan dahilinde hareket edebilirseniz bu enerjiyi, hedeflerinizi elde etme adına kullanabilir, başarılı olabilirsiniz. Sistemli hareket etmek gayet önemli.
8 Kasım-1 Aralık : Kariyer yaşamınız açısından son derece önemli bir süreç.
2009 Yılı Finansal Takviminiz
3 Ocak-2 Şubat : Kazanımlarınız konusunda oldukça duyarlı bir zaman dilimi. Alışkanlıklarınızı sürdürmek ihtiyacınız yoğun. Bu nedenle parasal mevzularda daha hassas tepkiler verebilirsiniz.
6 Mart-17 Nisan : parasal konularda tekrar düşünme, eksiklerinizi gözden geçirme ve bazı yanlışlarınızı düzenleme yoluna gitme. Bu devrede harcamalarınıza dikkat etmeli, ani kararlar vermemeye çalışmalısınız.
2009 Yılı Sağlık Takviminiz
21 Haziran-21 Temmuz : sağlık konusunda dikkatli olunması gereken zaman dilimi. İçe kapanıklık, belirsizliklerin yol açtığı duyarlılık ön planda olabilir. Sağlık kontrollerini yaptırmakta fayda var.
20 Nisan-21 Mayıs : Güneş Boğa burcunda. Burcunuzla zorlu bir görünüm oluşması nedeniyle, içsel yönden öfkelenmeye hazır bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Özellikle iş ilişkilerinde sakin yaklaşımlar içinde olmak gerekiyor. Bu sizi stresten koruyabilir.
22 Temmuz-23 Ağustos : Fiziksel enerjinin en düşük olduğu zaman dilimi. Yıllık izninizi bu tarih aralığında yapmaya çalışınız. Hem dinlenmiş hem de güç toplamış olabilirsiniz.
23 Ekim-21 Kasım : gerginlikler. Özellikle iş hayatınızla alakalı konular nedeniyle. Güçlü ve başarılı olmak adına sarfedilen çabaların yorgunluklara neden olması. Bu ise gerilim yaratıcı olabilir.Baskı ve sorumlulukların artışı doğal olarak stres anlamına gelebilir.
2009 yılının siz Kova burcu mensuplarına başarı, sağlık, huzur ve mutluklar getirmesini temenni ediyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst