Kova Burcuna Ağustos'2009 Tarot Açılımı

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Kova Burcuna Ağustos'2009 Tarot Açılımı
kova burcunun tarot kartı
meleklermekani3-5474.jpg


melekler92-2645.jpg
melekler91-1098.jpg
melekler90-9676.jpg
melekler93-8251.jpg


Kova Burcu & Tarot
Sevgili melekler kartlarımız yukarda, Bende bunlara göre sizin burcunuz için aşağıdaki şekilde yorumladım. Kartlara dikkatli bakın bakalım siz ne göreceksiniz..


Kova melekleri şayet yolunda gitmeyen ilişkiniz varsa Ayrılık kartı çıktı. Bu kart artık İlişkinizin bitiş sürecine girdiğini gösterir.

Size acı verecek belki bu ayrılık.
Karmaşa, gerçekleri görememe bu ilişkiyi iyice yıpratmış ..Bu aşk ayrılığına yorulsa da iş anlamında da yaşanacak ayrılığı gösterir.

Kartımız Maddiyat ve maneviyat arasında bir denge kurulması gerekliliği üzerinde çıkıyor. Dikkatli olmalı , sezgileri dinleme yönünde bir uyarı almalıyız kartlardan.
Bu arada ihmal edilen akrabalara da zaman ayırmak gerekecek bu dönem.

Fazlaca ihmal edildiler beklide.
Olumlu bir kader dönemine başlayacaksınız. Şans, büyük fırsatlar kapınızda . Bazı sorunlarınızda şans yine yanınızda olacak ve Sorunların beklenmedik bir şekilde çözülmesi sizi şaşırtacak.

Sevgili kova meleği esas hedefimiz neyse onun üzerinde yoğunlaşalım bu dönem. Hedeflerinize tüm enerjiniz ve tutkunuzla bağlanın. En güzel şeyde Üretkenliğiniz had safhada olacak ve başarınızı pekiştirmesidir.

Düşmanlarınızı etkisiz hale getirebileceksiniz.

İlişkilerinizde tutkulu bir dönem yaşayacaksınız. Bir güç alanına adım atacağınızı bilmelisiniz. Güç kartı sizin gücünüzü temsil edecektir. Size enerji, canlılık ve içten gelen bir güç kazandıracak bu kart. İstediğiniz kişiye neşe ve tutkuyla yaklaşın, kazanacaksınız.

Melekler Mekanı Tarot Danışmanı handanca
:handanca:
 
Geri
Üst