Kova burcuyum özelliklerini merak ediyorum

  • Konbuyu başlatan kovaburcuyum
  • Başlangıç tarihi
K

kovaburcuyum

Forum Okuru
Kova burcuyum özelliklerini merak ediyorum

Nuray Sayarı kova burcu melekler kadınlar kulubü nuray sayarı kova burcu yorumu forum'da.​

Arkadaşlar ben burcumu bilmezdim annem zamanını hatırlamazdı ama babam meğer bir takvim yaprağı saklamış. Annem babam ayrı oldukları için de babamdan yeni duydum bunu bana ne zaman doğduğumu söyledi takvim yaprağını bana verdi. Ben de kova burcu olduğumu öğrendim ve tabii ki babamdan böyle bir hediye almak da beni sevindirdi. Nuray sayarı kova burcu yorumu hakkında bilgi almak istedim aslında yazma amacım buydu.
 
Merhaba
Ne güzel burcunuzu öğrenmiş olmanız. Burç aslında karakter ve çoğu özelliklerinizi yansıtıyor aslında. Kova burcu özellikleri arasında en bildiğim özelliği hayal güçleri sınırsızdır. Bir kova burcuysanız eğer eminim ki çevrenizde seviliyor olmalısınız. Çünkü kova burçları oldukça sevecen ve kendilerini sevdirirler. Ama sevecen tavırlarının altında da inatçı ve sabit fikirli olabilirler. Kova burçları dediğim gibi sevecenler ama hemen arkadaş olmazlar mesafeyi her zaman korurlar. Modern görünüme sahiptir kova burçları. Haa bu arada 2021 kova burçları olanların yılı olacak. Şans ve bereket gezegeni jüpiter oğlak burcundan çıkıp artık kova burcunda. Kova burcu için bu yıl çok farklı güzel gelişmelere açık bir yıl olabilir.

Kova burcunun en çok anlaştığı burç aslan burcudur. Ve kendileri gibi naif olan terazilerle iyi anlaşırlar. Hemen aşağıya sizi ilgilendirecek bir link bırakıyorum. Siz bir kova kadınısınız hem kova kadını özellikleri hem kova erkeği olanlar da kova erkeği özelliklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirler.


 
Geri
Üst