Kova ve terazi uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

F

Fatoş.k.l

Forum Okuru
Kova ve terazi uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kova ve terazi uyumu melek kadınlar kulübü kova ve terazi cinsellik uyumu forum'da.​

Hanımlar ben kova sevgilim terazi uyumlu bir çift olur muyuz? Kova ve terazi evlenirse eğer güzel bir evlilik olur mu? İlerisi için sizin de çekinceleriniz var mı benim çok var ayrılmak istemiyorum ama evlenmek için de doğru insan mi hep soruyorum kendime. Kova ve terazi cinsellik uyumu nasıldır buna da yorum yaparsanız sevinirim.

images (7).jpeg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar
Kova ve terazi uyumunu şöyle açıklayabiliriz. İki burç da hava grubundan olan burçlar bu anlamda uyumlulardır. İki burç da hem sosyal hem enerjiktir. Hemen hemen aynı şeylere ilgi duyarlar ilgileri zevkleri yakındır. Bu iki burcun geleceği vardır. Seyahat etmek kültürel etkinliklere iki burç da ilgi duyar. Farklılıkları ile bile birbirlerini tamamlarlar. Terazi erkeği çekici ve sakindir kova kadını gücün simgesidir. İkisi de mükemmel birliktelik oluşturur diyebiliriz.

Dilerseniz aşağıdaki linkten "hangi burçlarla uyumlusunuz" konusunu da inceleyebilirsiniz. Hangi burç ile uyumlu olduğunuz yazımızın detayında.

 
Çok övülüyor ama bence kovanın ilacı yay :D Her kova farklı tabii ama bence kovalar yaylarla daha iyi anlaşıyor çünkü ikisi de çılgın
 
Geri
Üst