Kozmetiklerinizin İçinde Zararlı Maddeler Olup Olmadığını Nasıl Anlarsınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

TİTAN

Forum Okuru
Kozmetiklerinizin İçinde Zararlı Maddeler Olup Olmadığını Nasıl Anlarsınız?
525654db44cb2b992f.jpg

Sevgili Melekler..Bir kozmetikçiye gittiniz,özene bezene ihtiyaçlarınızı aldınız,eve geldiniz kullanacaksınız.Durun!Ya bu kozmetiklerin içinde cildinize zararlı olabilecek maddeler varsa?Bunu nasıl anlayacaksınız,satıcının anlattıkları yeterli mi sizce?
Hemen aşağıda ki linke girip product search yazan yere ürününüzün adını yazın.Çıkan listeden kendi ürününüze tıklayın ve içinde ki madelerin karşısında bulunan renklere bakın.Kırmızıysa zararlı maddeler,Sarı ise şüpheli ya da tahriş yapabilen maddeler,Yeşil ise güvenli maddeler ihtiva ediyor demektir.
Cilt bakımı çok önemlidir,lütfen dikkat edin...😀

BURADAN...

avon göz altı kremi (Solutions ) kullanmıştım ve memnun kalmamıştım gercektende içinde zararlı maddeler varmış iyiki atmışım 🙂paylaşım için teşekkürler ...

Bilmeden alıyoruz, kabahat bizde değil, mamulün içeriğini eksik yazan ve bile bile piyasaya süren üreticilerde. . .

merhaba ben de avonun soluaton kremlerinden birini kullanıyordum ta ki burada içindeki zararlı maddeleri görene kadar. henüz kesin değil ama hamile olabilirim. acaba hamileysem bebeğe zararı dokunmuş mudur?

Geri