yarennnnnnn
Hamiş Melek
70 almışım umduğumdan fazla valla ama sınavdayken pişman oldum keşke biraz daha çalışsaydım dedim....memur olma umudumda urada son buldu :seker:
canımmm hamişimmmmm üzülme ya hem iyi yapmışsın 70 kötü değil kiiii70 almışım umduğumdan fazla valla ama sınavdayken pişman oldum keşke biraz daha çalışsaydım dedim....memur olma umudumda urada son buldu :seker:
70 almışım umduğumdan fazla valla ama sınavdayken pişman oldum keşke biraz daha çalışsaydım dedim....memur olma umudumda urada son buldu :seker:
canımmm hamişimmmmm üzülme ya hem iyi yapmışsın 70 kötü değil kiiii
hayırlı olsun canım benm ... Allah gönlündekini versin inşallah banada dua edin...
Abim gitti almaya çalışıyo...
hayırlı olsun canım benm ... Allah gönlündekini versin inşallah banada dua edin...
Abim gitti almaya çalışıyo...
üzülme canım hayırlısı olsun ne ilk ne sondu bu umarım daha iyilerini yaparsın ki kendimdende pek ümidim yok bu sene70 almışım umduğumdan fazla valla ama sınavdayken pişman oldum keşke biraz daha çalışsaydım dedim....memur olma umudumda urada son buldu :seker:

abine vereceklermi ki canım adayın kendisi gelmeli diyor
off sıkıntılardayım yaaaa😕
saol canım umarım sen hak ettiğin puanı almışındır çalıştın sanırım sen Allah ım emeğinin hakkını alırsın ıns.....hakkında hayırlısı neyse o olsun guzucum 🙂