Kremler ve Cilt Kuruması

ÇűЯűк V¡Şηε

Yeni Üye
Üye
Kremler ve Cilt Kuruması
cilt bakımı - cilt kuruması - kremlerin cilde faydaları


Kremler cildin kurumasina karsi köklü bir çözüm getiremezler amabazi özel kremler cildi çok etkili olarak koruyabilirler. Cildin kurumasi hepimizin bildigi bir terimdir. Rüzgara kuruluga günese pislige karsi korunmasiz bir cilt hizla sagligini bozan bu dogal sonuca ugrar. Saydam tabaka hücreleri sularini kaybederek kurur.
Kremlerin Görevleri : Dikkat ! Hiçbir krem cildi derinlemesine nemlendiremez. Kremler saydam tabakanin sadece yüzeydeki kisimlarinda etkin bir rol oynayabilirler. Cildin korunmasi iki asamada gerçeklesir;
Hafif terlemelerin yaratacagi su kayiplarinin engellenmesi gerekir. Bu üst deriyi dis etkenlere karsi tecrit eden korumayi önleyen kremlerin görevidir. Söz konusu kremler hava saldirilarina karsi bir engel olusturur ve terlemenin yarattigi su kaybini yavaslatir. Günümüzde higroskopik element olarak sütten elde edilen amino asitler cildin nemliliginde önemli rol oynayan tabakanin asitlik oranini dengeleme gücüne sahiptir.
Ayni zamanda deriye nemlendirici elementler saglamak gerekir. Bu da higroskopik element esasli nemlendirici kremlerin görevidir.
 
Cildinimin çok kuru olmasından dolayı Deracine Bionem kullanımını yapıyorum.Gerçekten çok güzel bir ürün.Kullanıma başladığınız ilk andan itibaren farkı gözlemleyebiliyorsunuz.Bionem kullanımına başladıktan sonra cildim yumuşacık,parlak ve canlı bir görünüme sahip olduğununu gözlemledim.
 
cildim çokk kuru cildime uydun kremi bir türlü bulmıyorum malesef
 
Geri
Üst