kuaförde Aklinizda Bulunsun!

M

Misafir

Forum Okuru
kuaförde Aklinizda Bulunsun!
KUAFÖR SALONUNDA İŞLER TAHMİN ETTİĞİNİZDEN UZUN SÜREBİLİR. RANDEVU ALIRKEN 1-2 SAAT OPSİYONUNUZ OLSUN.



FOTO/VİDEO SERVİSİ EĞER DIŞ ÇEKİM YAPMAYACAK İSE ORGANİZASYON YERİNDE 2 SAAT ÖNCE HAZIR OLMALI.



NİKAH MEMURUNU ORGANİZASYON YERİNE ÇAĞIRIRKEN, TRAFİĞE VE BİR ÖNCEKİ NİKAH TÖRENİNE TAKILABİLECEĞİNİ GÖZÖNÜNDE BULUNDURUN.



ÜZERİNİZE PARA YADA TAKI TAKILMASINDAN HOŞLANMIYORSANIZ, GELİNLİĞİNİZ İLE UYUMLU BİR ÇANTA EDİNMENİZDE YARAR VAR.



KIR DÜĞÜNLERİ İÇİN YANINIZDA SİVRİ VE YÜKSEK TOPUKLU OLMAYAN YEDEK AYAKKABI BULUNDURUN.



AÇIK YADA KAPALI ALAN FARKETMEZ, YAZ DÜĞÜNLERİNDE PİSTTE DANS EDERKEN BİR HAYLİ TERLİYECEĞİNİZİ UNUTMAYIN. DAMATLAR YEDEK GÖMLEĞE İHTİYAÇ DUYABİLECEKLERİNİ, GELİNLER DE MAKYAJ TAZELEMEK ZORUNDA KALABİLECEKLERİNİ NOT ETSİN.



MÜZİK TERCİHİNİZ EĞER BİR DJ’ DEN YANA İSE, KENDİSİYLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜN. TECRÜBELİ VE BİLGİLİ OLMASINA DİKKAT EDİN.



SES VE IŞIK SİSTEMİNİ KURACAK FİRMANIN YEDEKLİ GELİP GELMEDİĞİNİ ÖĞRENİN.



ORGANİZASYON YERİNDE ELEKTRİK KESİLMELERİNE KARŞI JENERATÖR OLUP OLMADIĞINI ARAŞTIRIN, YOKSA DIŞARIDAN KİRALAYIN.



BALON İLE DEKORASYON YAPTIRACAK İSENİZ YAZIN SICAK HAVANIN BALONLARI PATLATACAĞINI UNUTMAYIN. AKŞAM SAATİNE YAKIN SÜSLEME YAPTIRIN.



EĞER TAKI TAKILMASINDAN VE BU ŞEKİLDE DOLAŞILMASINDAN HOŞLANMIYORSANIZ, HERKESİN GÖREBİLECEĞİ MÜSAİT BİR YERE SEPET, SANDIK VB. KOYARAK İŞİNİZİ KOLAYLAŞTIRABİLİRSİNİZ.



FİYAT KIYASLAMASI YAPARKEN HİÇBİR ZAMAN EN UCUZU TERCİH ETMEYİN. KALİTEYİ UCUZA ALAMAYACAĞINIZI VE PAZARLIK ETMEYİ UNUTMAYIN.



Düğün yemeğinin en önemli hazırlıklarından biri masa planı oluşturmaktadır. Doğru hazırlanmış bir masa planı düğününüzün keyifli geçmesini sağlayabilir. BU YÜZDEN MASA PLANI OLUŞTURMADAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ ÖNERİLERİMİZİ NOT ETMENİZİ TAVSİYE EDİYORUZ ;



> Düğün yemeklerinde yuvarlak masa seçmek en uygunudur. Böylece davetli sayısında artış olursa, yuvarlak masaya daha kolay yerleştirilebilir.



> Gelin ve damadın oturacağı şeref masasında çiftin anneleri ve babaları, onlardan başka istenirse en yakın arkadaşları yer alabilir.



> Hangi davetlinin kiminle aynı masada oturacağını belirleyebilmek için birlikte oturmasını planladığınız insanların yakınlık ve samimiyet derecelerine, yaşlarının uygunluğuna bakabilirisiniz.



> Her masada evlenecek çiftin akrabalarından, o masaya ev sahipliği yapacak birileri olmalıdır. Ev sahipleri karşılıklı otururlar. Onların sağ taraflarına mutlaka en yaşlı yada sözü geçen önemli bir davetli yerleştirilir. Sol taraflarına ise önem sıralamasında ikinci gelen kişi oturtulur. Geri kalan boş yerleri davetlilerin cinsiyetlerini de gözeterek kendinize en uygun şekilde doldurabilirsiniz.



> Oturma planını belirledikten sonra davetlilerin isimlerinin yazılacağı masa kartlarını hazırlamayı ve düğün günü bunları masaya yerleştirmeyi unutmayın.



> Herkesin oturacağı yeri kolayca bulabilmesi için masalara birer numara verin ve salonun girişine oturma planını asın. Konukları karşılayıp yerlerine yerleştirmek için, yakınlarınızı veya çok yakın arkadaşlarınızı da görevlendirebilirsiniz.
 
Geri
Üst