küçük banyolar için akıllı ve şık çözümler

M

Misafir

Forum Okuru
küçük banyolar için akıllı ve şık çözümler
küçük banyolara çözümler
buyrun banyosunun küçük olmasından şikayetçi hanımlar sizlere bir çok seçenek sunuyoruz:):)

Kucuk banyolar icin akilli cOzumler




Kucuk metrekareli bir banyo icin yerden tasarruf etmeyi saglayacak; mekani duzene sokacak bircok secenek vardir. Ozellikle dogru bir yerlesim plani ve uygun urun secimleri bu konuda Onemlidir.


Yerden kazandiran ve duzen saglayan puf noktalari, ipuclari, ise yarar cOzumler, cok fonksiyonlu urunler ve mekani daha keyifli hale getirecek Onerilerle kucuk banyonuzda akilli ve buyuk adimlar atabilirsiniz.


Banyonuzu planlamadan Once hangi esya ve Ozellikler kesinlikle gerekli, neden vazgecebilirsiniz buna karar verin. Ornegin alaniniz dar ise: cift lavabo kullanmayin. Duslar her zaman icin kuvetlere gOre yerden tasarruf ettir.


Duvari tamamiyla kaplayan gOmme dolaplar banyoda ihtiyac duyulan malzemeleri gOzlerden uzak bir sekilde saklar. Banyo esyalari, kucuk ya da dar alanlardaki duzenlemelere uygun olarak farkli sekil ve boyutlarda bulunabilir.


Duvara monte edilen havlu panel kucuk bir banyoyu isitmak icin yeterli olacaktir. Acik raf duzeni ve kabinler, kirli camasirlar gibi ortalikta gOrunmesi istenmeyen malzemeleri saklamak icin iyi bir depolama yeri saglar.


Ankastre ya da kOseli lavabo ve tuvaletler zemin alanini artirmanizda yardimci olabilir. Alana gOre sekillendirilen techizatlar da metrekareden tasarruf ettirir.
 
Geri
Üst