Küçük mutfak dekorasyonu fikirlerinden öneriler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Küçük mutfak dekorasyonu fikirlerinden öneriler
Küçük alan dekorasyonları her zaman daha zor gerçekleştirilen dekorasyonlardandır. Oda görünümlerini yeni baştan yaratma düşüncenizde küçük alanlardaki değişimlerde daha çok zorlanırsınız. Hele bir de mutfak gibi çok vakit geçirdiğiniz bir yerin dekoratifliği ile ilgili bir değişim gerçekleştirmek istiyorsanız daha çok düşünüp ne gibi bir değişim gerçekleştirmeliyim düşüncesi içine giriverirsiniz.

Küçük-L-Mutfak-Tasarımları-2017.jpg


Küçük mutfak görünümlerinde hem fonksiyonel hem de alandan tasarruf edebileceğiniz alanlar oluştururken mutfak masa ve sandalyeleri ile yemek alanını en kullanışlı şekilde oluşturma fikrinden faydalanabilirsiniz. Bar tipi taburelerle mutfak tezgahında yer alan bir alanı masa niyetine kullanarak yemek odası dekorasyonunu da mutfak içine dahil edebileceğiniz dekoratiflikler gerçekleştirebilirsiniz.

kucuk-ve-kullanisli-mutfak-dolaplari.jpg

Mutfağınızda fonksiyonel mutfak mobilyası seçiminde bulunarak mutfağınızda estetik etkiler elde edebileceğiniz görünümlere yer açıcı davranabilirsiniz. Açık renkli mutfak mobilyaları ile de mutfağınızda kaliteli görünüme yer verebilirsiniz. Ya da aşağıda yer alan şık bir mutfak masa ve sandalye takımı ile mutfağında pişir ye anlayışına uygun bir görünüm tercihinde bulunabilirsiniz.

ikea-cam-masa-modeli.jpg

Muhtesem-Ledli-Mutfak-Modelleri.jpg
Mutfak-dolabı-modelleri-2017.jpg
 
Geri
Üst