Kulaklarını Temizletenler Yardım Lütfennnn

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Kulaklarını Temizletenler Yardım Lütfennnn
Bizim de bilmediğimiz konular olabiliyo yaşayanlardan tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum. Bir süredir özellikle sağ kulağımda duyma kaybı oldu özellikle çınlama gibi şeyler çok oluyor. Tıkalı olduğunu hissediyorum acaba nasıl temizleniyor zor mu kolay mı doktoru iyi seçmeli miyim? Korkuyorum da aslında zarına bişey olur daha kötü olurum diye ne yapsam acaba yaa bazen gerçekten azalıyo duyum???
 
Merhaba admincim :) defalarca kulak yıkattım eski yöntem su ilede yıkattım yeni sistem vakum ile çekme ilede :) Genellikle vakum ile çekiyorlar hiçbirşekilde acı ağrı hissetmiyorsunuz, kulak temizlendikten kısa bir süre uğultu oluyor ama oda 1 saat içinde geçiyor geçici bir durum.. Eski yöntem su ile kualk temizleme ise en çok beğendiğim bu oldu, kirli olan o kulağa su basıncını verdiği zaman yaşadığın rahatlık hissi hiçbirşeyde yok :) Her ikisindede en ufacık acı dahi hissetmiyorsunuz, içiniz rahat olsun bu konuda :)
 
teşekkür ederim değerli yorumun için ben biraz tırsıyorum açıkçası kulağımın zarına bir sıkıntı olur mu diye demek ki korkulacak bir durum yokmuş peki temizlemeden önce damla filan veriyor mu dr yani içerdeki kiri yumuşatması için ..
 
Rica ederim ne demek :)Yani uzman bir kbb uzamanına gitmen daha iyi olur kesinlikle... Kulak kirinin yoğunluğu ve yapısına göre gliserin veriyorlar, genelde çoğu hastalara veriyorlar, kir yumuşayınca temziliyorlar... Dediğim gibi endişe edeceğiniz korkacağınız hiçbir işlem yok
 
bende birkaç kere temizlettim ilk temizlettiğimde önce gliserin kullanmamı söyledi doktor o kulağın içinde ki pisliği iyice yumuşatıyor ve kulak daha çok kapanıyor yani duyma olayınız çok az oluyor ve bu durum çok sinir bozucu sonra su ile yıkattım ama son iki temizletmem vakum yoluylaydı gliserin kullanmanıza gerek kalmadan elektrikli süpürge gibi hüpp diye çekiyorlar acı falanda olmuyor sonra sanki tekrar doğmuş gibi oluyorsunuz kulaklarınız açılıyor.
 
Geri
Üst