Kumaş mama sandalyesi kullananlar sizce kumaş mi deri mi?

B

Buket_38

Forum Okuru
Kumaş mama sandalyesi kullananlar sizce kumaş mi deri mi?

Kumaş mama sandalyesi kullananlar melek kadınlar kulübü kumaş mama sandalyesi yorum forum'da.​

Kızlar bebeğim 3 aylık yakında ek gıdaya filan geçecek o yüzden mama sandalyesi arıyorum. Sizce kumaş mama sandalyesi iyi mi kullanışlı mi? Kumaş mama sandalyesi kullananlar varsa yorum yapabilir mi hangi markayı almalıyım sizce? Deri mi yoksa kumaş mi olsun bilemedim kızlar yaa.
 
Merhabalar
Kumaş mama sandalyesi de kendine göre deri olan da yerine göre kullanışlı. Eğer kumaş mama sandalyesini pamuk ise bebeği terletmez rahatlık ve konfor sağlayabilir. Aynı zamanda bebeğiniz yüzde yüz pamuk kumaş mama sandalyesinde sağlıklı bir şekilde de oturup yemeğini yiyebilir. Özellikle 5-6 aydan sonra uzun bir süre artık mama sandalyesi ihtiyac olacak dediğim gibi benim ikizlerimde kullandığım Chicco deri mama sandalyesi idi temizliği filan kolay olurdu ama pamuk kumaşlı mama sandalyesi de dediğim gibi terletmez ve daha sağlıklı olur. Deri olması da bebek çok döktüğü için çabuk kirlendigi için kolay temizlenme açısından kolay kullanıma sahiptir.

Arkadaşlar eminim yeni anne olacakların ve yeni bebeği olanlarin ilgisini çekecek bir konu bırakıyorum aşağıya. "En iyi bebek mama sandalyesi modelleri ile keyifli yemek saatleri" konumuzu da bir inceleyin derim.

 
Geri
Üst