Kürtaj Olduktan Sonra Kanama Kaç Gün Sürer?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kürtaj Olduktan Sonra Kanama Kaç Gün Sürer?
bu konu kürtaj sonraki kanama süresi hakkında bilgilere yer vermektedir.

Bazı gebelikler sonuna kadar gitmez ve farklı nedenlerden dolayı kürtaj olarak sonuçlanabilir. Birçok kürtaj olan bayanın en çok merak etitği sorulardan biri olan kürtajdan sonra kanama süresi hakkın da sizlere gerekli bilgileri sunuyoruz.

adet_-38.jpg


Kürtaj rahim içinden doku çıkarmak anlamına gelir.

Kürtajdan sonra başlayan ve 10 – 15 gün devam eden önce adet kanaması gibi olan sonra siyah koyu renkte kan pıhtıları gibi gelen kanama normaldir.

Kürtajdan hemen sonra kürtaj sırasında kullanılan tek dişli aletinin battığı yerden bir süre kanama olabilir.kürtajdan sonra başlayan ve 10 – 15 gün devam eden önce adet kanaması gibi olan sonra siyah koyu renkte kan pıhtıları gibi gelen kanama normaldir.

Kürtajdan sonra 15 – 20 gün geçtiği halde hala adet kanaması gibi kanama veya kramp tarzında ağrı olursa doktorunuza müracaat etmeniz uygun olur.
 
düşük yaptığım için kürtaj olmuştum benden çok fazla kanama gelmedi bir gün sadece ped kullandım sonraki gün bir iki damla geldi ve bir daha gelmedi zaten adetimde de öyle aman aman bir kanama gelmiyordu onun bir etkisi varmı bilmiyorum bilgilerde 10 15 gün sürdüğü yazıyor ama dediğim gibi benden gelmedi
 
Geri
Üst