kuşadası gece eglenceleri

TÜLSÜ35

Yeni Üye
Üye
kuşadası gece eglenceleri
kuşadası geceleri kuşadası eğlence eğlence mekanları gece yerleri
Kuşadası'nda sınırsız eğlence
00352408.jpg
Kuşadası’nda sınırsız eğlencenin yaşandığı hafta sonunda eğlence yerleri tavan yaptı. Turizm sezonu öncesi havaların da mevsim normalleri üzerinde seyretmesiyle iyice hareketlenen Kuşadası gecelerinde yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra, günübirlik tatilciler hafta sonu sabahlara kadar çığlınca dans edip, eğlendi.

Bu arada, Kuşadası Scalanuova Port Biraver Club’de gerçekleştirilen rock konseri ise büyük ilgi gördü.

Scalanuova Port Biraver Club’deki rock konserini davulda Erso, Basgitarda Berkant Akbacak, Saksafonda Arif Demirel, Elekrogitarda Önder Karabulut ve solist Yusuf Gülerhepsen’den oluşan Home Made Grubu verdi. Büyük ilgi gören konserde Kuşadalılar ile tatilciler, Home Made Rock gurubunun çaldığı parçalarla kendinden geçerek, unutulmaz bir gece yaşadı. Özellikle Kuşadası’na tatil için gelen yabancı gençler ise Home Made Grubu’nun parçalarıyla adeta kendinden geçerken, ortaya da ilginç görüntüler çıktı.

Kuşadası Limanı içerisindeki Scalanuova Alış Veriş Merkezi’nde bulunan Port Biraver Club’ın sahibi Serkan Polat, Kuşadası gecelerinde farklı tarzda bir eğlence ortamı oluşturduklarını belirterek, bundan sonra her Cuma gecesi Grup Home Made’in, her Cumartesi gecesi ise Grup Santimetre’nin düzenli olarak sahne alacağını söyledi.
kusadasi-gece-hayati.jpg
sahilyolu-gece.JPG
 
Geri
Üst