KUŞUM UÇAMIYOR LÜTFEN YARDIM

İ

İsmail br

Forum Okuru
KUŞUM UÇAMIYOR LÜTFEN YARDIM
merhaba normalde böyle yerlere başvurmazdım ama kuşum şuan iyi durumda değil dışarı çıkartıyorum yerlerde dolanıyor elime alıyorum kuş uçmaya çalışınca uçamıyor yere düşüyor ve kanatlarını yere salıyor 15-20 saniye sonrada geri kanadını kapatıyo gezerken falan kanadını falan alta alıyo kötü durumda napmalıyım yarın veterinere getircem kuş 5 yaşında (galba)
 
Selamlar sevgili ismail şimdi sen 5 yaşında dediğin için bir problem olduğunu ve kuşunun kesinlikle güçsüz olduğunu düşünüyorum. Lütfen veterinere götürek bir kontrol ettir en iyisi böyle olacaktır. Kulaktan dolma şeyleri forumlarda sitelerde vs araştırarak asla yapıp verme. Lütfen Veterinere hemen götür. Geçmiş olsun. bu arada önceden uçuyordu şimdi uçamıyor heralde değil mi ?
 
önceden uçabiliyordu artık böyle :(
 
önceden uçabiliyordu artık böyle :(


Selamlar, öncelikle yazdığını birden çok göndermene gerek yok. Biz onaylamadan sen yazdığını göremezsin. E önceden uçabildiğine göre büyük bir sıkıntı var ya da sıkıntının başlangıç noktasında lütfen hemen veterinere götür önemli bu. Besin takviyeleri ile eski haline gelecektir. malum havalar soğudu bakımsız kalmasın kaybetmeyesin. Saygılar.
 
Geri
Üst