Lambader modellerindeki estetiği evinize taşıyın

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Lambader modellerindeki estetiği evinize taşıyın
Aydınlatma ürünü tercihinde son senelerde lambader model tercihi sıklıkla gerçekleştirilmektedir. Lambaderlerle salon, hol, mutfak, çocuk odası, yatak odası gibi alanlarda harika görünümler yakalama şansınız olabilecektir. Siz de oda şıklığında estetik görünümlü lambaderlere yer açıcı davranma niyetindeyseniz zaman kaybetmeden son trend lambader seçimlerinde bulunmaya bakabilirsiniz. Şık alanlarda ferforje görünüme yer açıcı davranan model zenginliklerinden faydalanmayı tercih edebilirsiniz. Sade renkli biraz daha spor görünümlü lambaderler de okuma köşeleri, kütüphaneler, işyerleri, genç odası, çalışma odası gibi alanlara daha uyum ağlayıcı olabilmektedir.



Son senelerde bacak sistemiyle ayaklarının uzunluğuna paralel olarak belirli bir yeri aydınlatabilen model tercihlerini gerçekleştirmeni mümkün olabilmektedir. Desenli modeller çocukların beğeneceği tercihlere göre çizgi film kahramanlarının yer aldığı tasarımlar olarak mağaza vitrinlerini süslemektedir. Sizleri mutlu edebilecek lüks dekora uygun seçeneklerde mevcuttur. Lüks görünümlü lambaderlere göz atarak sizlerin sevebileceğiniz trend görünümlere yer açabilirsiniz. Dekor tazınıza göre eskitme görünümlü lambader seçeneklerinden faydalanmayı da düşünebilirsiniz. Çalışma odasına uygun olabilecek eskitme kaplama görünümlü modellerde sizlerin memnun kalabileceğiniz alternatif görünümlere yer açıcı olabilecektir. Oda dekorunda yakalamak istediğiniz etkiyi göz önüne alarak bir arada duran birkaç tane aydınlatıcı sistemin yer aldığı lambader sistemlerinden yana tercihte bulunmak da beğeni kazandırabilecektir. Oda aydınlatma tercihiniz fazla aydınlık bir ortam oluşturmaktan yana ise birden fazla farklı lambader alternatifini değerlendirebilmek akıllıca olacaktır sizler için.



Kimi zaman oda aydınlatması az olan oda dekorlarına ekstra seçenek olarak lambader seçeneklerinden faydalanılmaktadır. Lambader seçiminizle odalarınızda son derece estetik etkiler yakalarken önceden içinizi karartan odalarda daha uzun zaman geçirmenizi destekleyici aydınlatıcı alanlar yakalanabilmektedir. Aydınlanma alanlarınızda yenilik, değişim, dekoratif- estetik etkiler yakalamak adına en yeni lambader sistemlerinden faydalanmayı düşünebilirsiniz. Resim galerisi, evmanya, n11, Koçtaş gibi tercih alternatifleri size bu konuda yol gösterebilecektir. Oda görünümünüze en uygunu bulurken zevkinize de uyumu göz önünde bulundurmayı ihmal etmemelisiniz. En yeni görünümlere bir adım daha yakınlaşmak adına girişimlerinize hız kazandırmaya hazır mısınız?

2.jpg
11.jpg
31336_hg.jpg
gullu-lambader.jpg
tornado-lambader-mavi-2-z.png
tripod-lambader.jpg
 
Geri
Üst