Lastikli halı örtüleri ile evinizin havasını değiştirin

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Lastikli halı örtüleri ile evinizin havasını değiştirin
lastikli halı örtüsü, halı örtüsü modelleri, lastikli halı örtüsü kullananlar, halı örtüsü kullananların yorumları ile ilgili bilgiler sizlerle..

Her evin olmazsa olmazlarından olan halı modelleri, odaların ve mobilyaların konseptine göre renk ve desenlerden seçilerek özellikle kış ayların da zemin dekorasyonun da yerini alır. Piyasa da bulunan farklı halı markası ve üretici firmalarının tüketiciye sunmuş olduğu her bütçeye uygun olan halı modelleri dekorasyonun ayrılmaz bir parçası ve önemli bir detayıdır.

Hepimizin evin de bulunan halı modelleri özellikle küçük çocuğu olanlar için bazen temizliği açısından büyük sıkıntı yaşatır. Halınız bir de çabuk lekeyi gösteren açık bir renge sahipse bu durum daha çok can sıkacak ve siz de sürekli halınızın temizliği ile uğraşmak zorunda kalacaksınızdır.

Küçük çocuğu olanlar iyi bilir ki çocuklar dikkatsiz davranabilir ve halının üzerine birşeyler döküp bulaştırabilir. Bu durumu göz önün de bulunduran bir çok kişi çözümü halının üzerine bir örtü sermekte arar ama bu durum da oldukça sıkıntılı durumlar yaşatabilir.

Halınızın üzerine örtü serenler sürekli toplanan ve kırışan örtüyü düzeltmekten çoğu zaman sinir olur ve eminiz ki bu durumu yaşayan da bir çok kadın vardır.

Son zamanlar da bu duruma çözüm getirip kadınların yüzünü güldüren oldukça etkili bir yöntem var ki oda lastikli halı örtüleri..

Öncelikle lastikli halı örtüsünün kalitesini mutlaka araştırmanızı tavsiye ederiz. Eğer gerçekten kaliteli bir halı örtüsüne rast geldiyseniz mutlaka diyeceğiniz şu olacaktır" ben bunu neden daha önce alıp kullanmadım" olacaktır.


baskılı halı örtüsü.JPG
en güzel halı örtüleri.JPG
halı örtüsü.JPG
lastikli halı örtüleri.JPG
lastikli halı örtüsü.JPG
modern halı örtüleri.JPG
renkli halı örtüsü.JPG


Halı örtülerinin kenarları lastikli olmasından dolayı halınızın ebatlarına göre alacağınız lastikli halı örtüsü oda da hem farklı bir hava yaratacak, hem halınızın lekelenmesini önleyecek hem de sürekli serdiğiniz örtüyü düzeltmek zorun da kalmayacaksınız.

Oldukça zengin renk ve desen seçeneğine sahip olan lastikli halı örtüleri ile halınız eskimiş olsa bile halınızın yeni ve farklı görünmesini sağlayacaktır. Sürekli kullandığınız halınızından artık sıkıldınız ve yeni bir halı almaya da bütçeniz elverişli değilse odanızın mobilyalarına en uygun renk ve desenlerden oluşan lastikli halı örtüsü alarak yeni bir halı almışçasına bir görünüm kazanacaksınız. İnanan yakınlarınız bile siz söyleyene kadar yerde ki halının üzerin de bir örtü olduğunu bile anlamayacak hatta şu soru ile sık sık karşılaşacaksınız ; "Yeni halı mı aldın halırlı olsun" :)

Hemen şunu belirtmek isteriz ki lastikli halı örtülerini almayı düşünüyorsanız halınızın çok ince olmamasına dikkat edin. Çünkü ince halılar da lastikli halı örtüleri kenarlardan toplanma yapabiliyor. Kalın halılar da ise üzerine kalıp gibi oturarak oldukça şık ve farklı bir görünüm sağlayarak çok kullanışlı bir hale geliyor.

Bu arada lastikli halı örtüsü kullananların olumlu olumsuz yorumlarını bu topik altından bekliyoruz. Yorumlarınız lastikli halı örtüsü almayı düşünenlere mutlaka fikir olacaktır;)
 
Geri
Üst