Lavanta yağı

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Lavanta yağı
lavanta yağının faydaları lavanta yağı yaği yagı yagi
Lavanta yağının faydaları ve kullanımıyla ilgili bilgileri sizler için paylaşıyorum.


Hazırlanış Biçimi : Ballıbabagiller familyasından yurdumuzda bolca yetişen bir bitkidir. Yağı genelde kozmetik amaçlı olup, esans ve banyo yağı olarak da kullanıldığı gibi cilde sürüldüğünde ateş düşürür. Ayrıca kokusu da uyarıcıdır.

İçindekiler : Pinen,cineol,borneol ve organik asitler içerir.

Faydaları : İdrar arttırıcıdır.Romatizma ve kas ağrılarını dindirir.Baş ağrısı ve strese iyi gelir.Yağlı ciltler için tavsiye edilir.Akneleri temizler.Ateşi düşürür.Kozmetikte esans olarak kullanılır.Vücuttaki kötü kokuları giderir.İyi bir aromaterapi yağıdır.Ayrıca banyo yağı olarak da kullanılır.Selülit tedavisinde faydalıdır.Saçtaki sirkeleri giderir.Sivrisinek ve güveleri uzaklaştırıcı etkisi vardır.

Kullanım Şekli : Günde 1 defa bir çay bardağı suya veya şekere 2 damla damlatılarak alınır.

Haricen cilde masaj yapılarak uygulanır.

Güzellik İçin : Biraz pamuk yardımıyla yüz temizlenirse akneli cildi temizler.
 

Benzer İçerikler

M
Cevaplar
0
Görüntüleme
848
M
*MeleK*
Cevaplar
1
Görüntüleme
6K
Kayıtsız Üye
K
THESECRET
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
THESECRET
THESECRET
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
4K
*MeleK*
*MeleK*
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
4K
*MeleK*
*MeleK*
Üst