gonca 16 Daimi Üye Üye 10 Nisan 2012 #11 😀 zaten sırf tüyden ibaret namuzsuz.yemek yerken bile rahat vermiyo.kedilere vericem bigün onu.ziyafet çeksinler 😀
😀 zaten sırf tüyden ibaret namuzsuz.yemek yerken bile rahat vermiyo.kedilere vericem bigün onu.ziyafet çeksinler 😀
gonca 16 Daimi Üye Üye 10 Nisan 2012 #13 seninde böle manyak bi hayvanın olsaydı emin ol çıldırırdın.ne bakıyon lan kapçık diyo suratıma bakıp yaa 😀
seninde böle manyak bi hayvanın olsaydı emin ol çıldırırdın.ne bakıyon lan kapçık diyo suratıma bakıp yaa 😀
gonca 16 Daimi Üye Üye 10 Nisan 2012 #15 ikizim sağolsun 😀 bide ne ediyon la şakir diyo 😀 kusma sesi çıkarıyo iğğğ 😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 10 Nisan 2012 #16 tebrikler valla helal olsun aferin ona neyse cnm ben cıkıyorum sonra görşrz
gonca 16 Daimi Üye Üye 10 Nisan 2012 #17 tmm canım özletme kendini.valla sen yokken boşluk oluyo 🙂 çokkkk öptüm.
Mucu'mm Yeni Üye Üye 10 Nisan 2012 #18 bende maklubeyi makbule diye okudum Bende yapıcam canım çekti.
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 11 Nisan 2012 #19 Mucu'mm' Alıntı: bende maklubeyi makbule diye okudum Bende yapıcam canım çekti. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun dene bence
Mucu'mm' Alıntı: bende maklubeyi makbule diye okudum Bende yapıcam canım çekti. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun dene bence