Lazer epilasyon çeşitleri lazer epilasyon da kullanılan cihazlar

Uzman SühaN

Administrator
Lazer epilasyon çeşitleri lazer epilasyon da kullanılan cihazlar
lazer epilasyon çeşitleri

en iyi lazer epilasyon cihazları


Tüy sorunu olmayan bayan yoktur heralde.Şimdiye kadar çeşitli yöntemler denemenize rağmen istenmeyen tüylerinizden kurtulamadınız.Güzel ve bakımlı görünmek isteyen bayanlar lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün.Ha onu biliyorum da her kez filanca cihaz iyi diyor,bende hangi cihazın daha etkili olduğunu araştırmaya koyuldum diyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz.Sizler için küçük bir araştırma yaptık.Hangi cihaz ,hangi bölgede ,ne kadar etkili?Lazer epilasyon çeşitleri nelerdir?Tüm merak edilen ayrıntıları konumuzda bulabilirsiniz.


e-383.jpg



Kişinin cilt özelliklerine, uygulanan bölgeye, kılların rengine ve kalınlığına göre epilasyon yöntemleri de farklılıklar göstermektedir. Bunun içinde her kişi her lazer epilasyon uygulamasında kesin sonuç alamayabilir veya seanslar uzar. Bunu yenmenin tek yolu ise lazer epilasyon uygulamaları uzman iyi lazer epilasyon yöntemin kişiler kontrolünde ve hijyenik ortamlarda(kliniklerde) kişiye özel yapılmalıdır.

Lazer Epilasyonu uygulamalarında cilt renginin açık, kılların ise daha koyu olduğu zaman en çok çabuk sonuç alınabilir. Lazer epilasyon uygulaması lazer ışınları vasıtası ile yapıldığından uygulamadan yaklaşık 15-20 gün sonra güneş ışığına çıkılması önerilir. Aksi takdirde lekelenmelere oluşabilir. Mümkünse lazer epilasyon uygulamalarını yazın yaptırın. İğneli epilasyonda kıl köklerine zayıf akım verildiğinden uygulamadan birkaç sonra ancak duş alınabilinir, fakat lazer epilasyon uygulamalarında böyle bir sorun yoktur. Lazer epilasyon uygulamasını yapacak kişinin bir estetisyen değil, bu işin uzmanı kişiler tarafından yapılmalıdır.
Lazer epilasyon cihazının seçimi çok önemlidir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri, Lazer Epilasyonda Kullanılan Cihazlar;

Alexandrite Lazer Uygulaması; çalışma dalga boyu 755 nanometredir. Türkiye’de çok yaygın olarak kullanılan ve Ruby’den sonra en eski lazer epilasyon cihazıdır. Açık ten rengine sahip olanlar için daha kesin sonuçlar verir. Koyu tenlere pek uygulanmaz. Gentlelase, Apogee ve Epitouch Plus lazer epilasyon cihazlarında kullanılır.
Ruby Lazer Uygulaması; çalışma dalga boyu 694 nanometredir. En eski lazer teknolojisidir. Eski olmasına karşın en acıyı hissettiren lazer cihazı da Ruby’dir. Esmer tenlere çok uygulanmaz. RubyStar ve Palomar E2000 kullanıldığı cihazlardır.
Nd-Yag Lazerc Uygulaması; çalışma dalga boyu 1064 nanımetredir. Tüm cilt renklerine uygulanabilir fakat kesinliği çok kanıtlanmamıştır. Çok koyu cilt renkleri için Nd-Yag lazer epilasyon cihazı 800 nanometre çalışma dalga boylu olan tercih edilir. Coolglide, Medlite IV, Varia, Athos, Lyra ve Image lazer epilasyon cihazlarına uygulanır.
IPL(flaş lambalı lazer) uygulaması; çalışma dalga boyu 550 veya 1200 nanometredir. Bu teknoloji en çok gelişmiş ve en son teknoloji ile en kesin sonuçların alındığı lazer epilasyon cihazıdır. çünkü çalışılan dalga boyu geniş aralıklıdır. Tüm cilt ve ten tiplerine rahatlıkla uygulanabilir. EpiLight, PhotoDerm, Quantum, Aculight ve Vasculight kullanıldığı cihazlardır.
Diode Lazer; çalışılan dalga boyu 800 ya da 810 nanometredir. IPL teknolojisinden sonra en kesin sonuçların alındığı lazer tipidir. SLP 1000, F1 Diode, Light Sheer, MeDioStar, LaserLite, Epistar ve Apex 800 kullanılan cihazlardır

 
Önerebileceğiniz bir yer var mı dır???
 
Geri
Üst