Lazer epilasyonda renkli tüylerle ilgili bildiklerinizi unutun!

U

ucukkacikbirii

Forum Okuru
Lazer epilasyonda renkli tüylerle ilgili bildiklerinizi unutun!
n-melanin ince, sarı, beyaz, gri, kızıl tüylerin lazer ve IPL epilasyon tarafından görülmesine ve epilasyonuna yardımcı olur.


n-melanin neden ortaya çıkmıştır? n-melanin nedir?


Lazer ve IPL cihazları, çok sayıda insanın istenmeyen tüylerinden kurtulmasına yardımcı olmuştur. Ancak bu cihazlar sadece pigmentli kıl köklerini görebildikleri için sadece siyah tüylere etki etmektedir. Oysaki bir çok insanın ince, sarı, beyaz, gri ve kızıl tüyleri de vardır. Doğal melanin içeren n-melanin, lazerden fayda görmeyen bu pigmentsiz tüylerin köklerine nüfus ederek onların cihazlar tarafından görülmesini ve böylece de epilasyonunu sağlar.


Tek başına lazer tedavisi ile olumlu sonuç alamayan sarı, gri ve beyaz tüy sahibi kullanıcılar n-melanin ile çok olumlu sonuçlar alabilmektedir. n-melanin ile çok sayıda kişi bu tüylerinden kurtulmuştur.

n-melanin, tamamen doğal içerikli bir solüsyondur. İçinde doğal melanin, su, gliserin ve doğal lesitin bulunmaktadır. İnsan sağlığına olumsuz hiçbir etkisi bulunmamaktadır. Ciltte tahriş ve leke yapmaz.


n-melanin’i vücudumun hangi bölgelerine uygulayabilirim?




n-melanini yüz, bacak, genital bölge, göğüs, omuz, karın, koltuk altı ve sırt ense gibi vücudunuzun her yerine rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Lazerle epilasyon milyonlarca kişiye istenmeyen kıl ve tüylerinden kurtulmaları için etkili bir çözüm sunmuştur. Lazerler kıl köklerinde oluşan melanini hedef alarak kılları etkisiz hale getirirken geri kalan dokulara dokunmamaktadır. Ancak açık renkli, sarı, gri, beyaz ve kızıl renkli kıllarda çok az melanin bulunmakta bu da lazerin hedef almasını zorlaştırmaktadır.

n-melanin istenilen alan sıkıldığında, n-melanin doğal melanini kıl köklerine ulaştırmaktadır. Melanin kıl köklerine emilen lipozomlar vasıtası ile taşınmaktadır. Sonuç olarak geçici bir süre melanin açısından zenginleşen kıl kökleri lazere kolay hedef olmaktadır. Lazer ışını üst deriyi (epidermis) geçtikten sonra yeni pigmente olmuş köklerini kolayca bulabilmekte ve yok edebilmektedir.


EDIT BY BEYZA

REKLAM VERMEK İSTİYORSANIZ İLETİŞİME GEÇİN .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst