Lazerli epilasyon" hangi aylarda yaptırılmalıdır

mislinay

Yeni Üye
Üye
Lazerli epilasyon" hangi aylarda yaptırılmalıdır
ünlüler lazer epilasyon lazer epilasyon yaptıran ünlüler yaptıran yapan
Lazer epilasyonun genelde yaz aylarında yapılmaması gerektiği düşünülür. Ancak uzmanlar alınabilecek basit önlemler ile lazer epilasyonun her mevsim uygulanabileceğini belirtiyorlar...
İstenmeyen tüylerden kurtulmanın kesin çözümü lazer epilasyonun, yaz aylarında yapılamayacağı hakkında önyargıda bulunulduğunu söyleyen Kadıköy Şifa Kaliteli Yaşam Polikliniği'nden Dr. Yasemin Savaş, alınabilecek basit önlemler ile lazer epilasyonun her mevsim uygulanabileceğini, cildin güneşle direk temasa geçmemesi ve tenin bronz olmaması halinde, ilgili doktorun da uygun gördüğü şartlar altında lazer epilasyon yapılabileceğini açıklıyor.
Lazer epilasyonun kızarıklık, deride renk değişikliği gibi geçici yan etkilerinin normal olduğunu söyleyen Dr. Yasemin Savaş, seans sonrasında ise doktorun önerdiği, cilt tipine uygun güneş koruyucularıyla bir hafta sonra tatile dahi çıkılabileceğinin altını çiziyor.
Dr. Yasemin Savaş; "Dikkat edildiği takdirde Lazer Epilasyon’u her mevsim yaptırmak mümkün, önemli olan; Lazer Epilasyon’un doktor tarafından, cilt tipine ve kıl yapısına göre, doğru, güvenilir cihazlarla uygulanmasıdır" diyor.
alıntı
 
Cevap: Lazerli epilasyon" hangi aylarda yaptırılmalıdır

paylasim icin cok sagol ablam
 
vücut bölgeleri için 2 ayda bir seans olduğundan ve 4-5 seanstan sonra adamakıllı sonuç alındığından illaki seansların yaza gelenleri olacaktır :tik:
 
Geri
Üst