Limonlu Uskumru Buğulama

PaSikA

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Limonlu Uskumru Buğulama
uskumru buğulama uskumru bugulama
Malzemeler
1 kg. uskumru
1/3 bardak zeytinyağı
1 adet limon
Yarım demet maydanoz
1 baş soğan
1 defne yaprağı
Yeteri kadar tuz

Yemeğin Yapılışı
Tepsiye alıminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka kesip yerleştirin. Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin. Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin.

Zeytinyağı, 1 çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun. Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.
Afiyet Olsun...
 

Benzer İçerikler

D
Cevaplar
0
Görüntüleme
666
DєRiи яocк
D
PaSikA
Cevaplar
1
Görüntüleme
746
mislinay
mislinay
suskun_gız
Cevaplar
0
Görüntüleme
888
suskun_gız
suskun_gız
suskun_gız
Cevaplar
0
Görüntüleme
651
suskun_gız
suskun_gız
EVİN
Cevaplar
7
Görüntüleme
960
sevkar06
sevkar06
Üst