lütfen bir bakın..

kızlar yani bire gelişme var zeynep cok detaylı konusmus bu konuyu neden acele ediyosun beni kaybetmeyeceksin söz demiş cocuk tamam demiş ama bir ayrınyı var zeynepten çnce bir kızla tam yedi yıl süren aşk yasamı s kız aldatmıs..zeynebe demiş ki senin de beni bırakmandan korkuyorum seni kaybetmek istemiyorum bana baglanmanı istiyorum ben seni kandirmiyorum bir ömür sürmek istiyorum demiş..zeynep ya hamile kalırsam deyince de benim derdim ilişkiye g
irmek olsa parayla bir sürü derdim o değil.demiş.hemen evlenelim demiş resmi nikahla ama zeynep yasım 18 ama bence evlenmek için erken senin olmak istiyorum sabret demiş.cocuk benim olmak istemeyeni zorlayacak değilm demiş

yok canım benim vicdan yapmasın şimdi o da.Bana doğru gelende bu demeli sevmek onun kölesi olmak demek değil kendi düşündüğünüde savunmalı ve mantığı elden bırakmamalı insan heleki yaşı oldukça küçük bence daha fikirleri çok değişecek gereksiz yere hemen karar vermesin canım sen beklersen ben senin olcam desin asıl o beklemesse bu ilişki tekrar düşünülmeli.Güven illaki ondan vazgeçmemesi için nikahla bağlamak değildr.Kendi haline bıraktığında asıl güven ortaya çıkar bukadar sıkarak bunaltarak değil.Güvenemiyorsa evlenencede ayrılabilirler.Nikah bitemicek bişi değilki.

cocuk okumuyo 24 yasında zeyunep ise 18 yasında daha önce terkedildiği için artık işimi garantiye almak istiyorum demiş.bende öle bişey yapınca seninki garanti olur ama o imam nikahinin hiç bir resmiyeti yk bosol bosol dedi mi biter dedim cocuk demekki güvenmiyosun demiş.ben de dedim dnemek için bir sor simdi evlenelim mi de dedim evet demiş.bir de su gercek var kızın ailesi bu yasta izin vermez cocuk kacalım diyomus..cok karısık kızlar..

yokk canım asla böle bir hata yapmasın arkadaşın asla amacı farklı bunu anlat arkadaşına...inanmasın tabiki de öle iş mi olur...

Geri