Lutfen yardim hamile olma ihtimalim varmı

L

Lutfenyardimm

Forum Okuru
Lutfen yardim hamile olma ihtimalim varmı
Merhaba ben 4 yıldır qlairista kullanıyorum ve hiç unuttuğum hap olmadı kullanırken. Geçtiğimiz ay adetime 4 gün varken ilişkim oldu. O ay beklediğim gün adet oldum. Adetimden sonra hiç ilişki yaşadım ama bu ay Adetimin miktarı çok azdı ve sadece 2 gün sürdü hep lekelenme şeklindeydi. bende tedirgin olup ikişer gün arayla 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı. Hamilelik riskim yok bu durumda değil mi? Ayrıca kullandığım Doğum kontrol hapindan kaynaklanabilir mi bu durum?
 
Merhaba, kullandığınız ilaç gebeliği düzenli kullanıldığın da engeller. Siz ilacı düzenli olarak aldığınızı belirtmişsiniz. Bu durum da gebelik söz konusu değil. Mensin 2-3 gün sürmesi normaldir. Her zaman aynı miktar ve yoğunlukta olmayabilir. Hormonal bir durum, rahim kaynaklı bir sorun , stres durumunuza sebebiyet verebilir. Kaygınızı gidermek adına bir jinekoloğa görünüp muayene olabilirsiniz.
 
Teşekkür ederim gerçekten. Yani eğer bir aksilik olsa o üç testten biri pozitif çıkardı değil mi
 
Rica ederim, tabiki gebelik söz konusu olsa testleriniz de pozitif olurdu. Bir diğer önemli detay doğum kontrol ilacını düzenli almanız . Zaten bu durum da gebelik söz konusu olmaz.
 
Geri
Üst