$ul€ Yeni Üye Üye 25 Kasım 2009 #1 M.M'deki en iyi arkadaşın kim___???___ evet melişler yeni oyunumuz başlamış bulunuyor..vatana millete foruma hayırlı olsun 😀 sorumuz şu: M.M'deki en iyi arkadaşın kim___???___(tek cevap) benim en yakın arkadaşım kar_tanesi senin kim???
evet melişler yeni oyunumuz başlamış bulunuyor..vatana millete foruma hayırlı olsun 😀 sorumuz şu: M.M'deki en iyi arkadaşın kim___???___(tek cevap) benim en yakın arkadaşım kar_tanesi senin kim???
PeLiNiM Yeni Üye Üye 25 Kasım 2009 #2 $ul€' Alıntı: evet melişler yeni oyunumuz başlamış bulunuyor..vatana millete foruma hayırlı olsun 😀 sorumuz şu: M.M'deki en iyi arkadaşın kim___???___(tek cevap) benim en yakın arkadaşım kar_tanesi senin kim??? Genişletmek için tıkla ... Ben herkesi çookkk seviyorum. Ama Kafa arkadaşlarım Orkide,Funda,Hayal biz tam üç kafadarız Sonra Perisam ,Aussie ANGEL, onlarda iyi arkadaşlarım🙂
$ul€' Alıntı: evet melişler yeni oyunumuz başlamış bulunuyor..vatana millete foruma hayırlı olsun 😀 sorumuz şu: M.M'deki en iyi arkadaşın kim___???___(tek cevap) benim en yakın arkadaşım kar_tanesi senin kim??? Genişletmek için tıkla ... Ben herkesi çookkk seviyorum. Ama Kafa arkadaşlarım Orkide,Funda,Hayal biz tam üç kafadarız Sonra Perisam ,Aussie ANGEL, onlarda iyi arkadaşlarım🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 14 Şubat 2010 #3 Hepsi ayni 🙂🙂 Yani ayirt edecegim kimse yok 🙂 Ve bu cvp ile, bende artik klasyk cvp verenlerin arasina girmis bulunuyorum
Hepsi ayni 🙂🙂 Yani ayirt edecegim kimse yok 🙂 Ve bu cvp ile, bende artik klasyk cvp verenlerin arasina girmis bulunuyorum
çatlak Yeni Üye Üye 14 Şubat 2010 #5 valla ben de LAMİYA halamın kızı VE ŞEVVAL öncelikli ama herkes çok iyi ondan bir sürü insan yazardım ama bu kadar 🙂
valla ben de LAMİYA halamın kızı VE ŞEVVAL öncelikli ama herkes çok iyi ondan bir sürü insan yazardım ama bu kadar 🙂