Madecassol krem kullananlar burada mı yardım lütfen

C

chareshiz

Forum Okuru
Madecassol krem kullananlar burada mı yardım lütfen

Madecassol krem melek kadınlar kulübü Madecassol kullanıcı yorumları


Selam kızlar benim derdime çare bulabilir misiniz bilemiyorum vücudumun her yerinde özellikle bacak bölgelerimde ve basenlerimde çatlaklar var aslında kilolu da değilim 1.67 boyundayım ve 60 kiloyum bu çatlaklarla ilgili görüştüğüm doktor başka şeyler de çıkabilir dedi bana sordu çok fazla kilo alıp veriyor musun dedi hayır dedim. Neyse bana bu Madecassol krem verdi kullananlardan yorumları almam mümkün mü nasıl iyi geliyor mu çatlakları onarıyor mu yaşım 25 bu arada tşk
 
Selamlar öncelikle geçmiş olsun.

Bu krem ile ben de doğum sonrasında meydana gelen çatlaklardan dolayı tanışmıştım. Bana iyi geldi ama yaptığım araştırmada cildinde çok fazla hassasiyet olanlara iyi gelmediği kızarıklık büzüştürme yaptığı yazıyor. Yani yorumlardan anladığım bu. Aslında doktor yazmadan kullanmamak gerekiyor olsa da sen doktora gitmişsin ve kullan bence.

Kendi başına almıyorsun cildini toparlayacağını düşünüyorum. Bunu kullanan cildi hassas olmayan kişilerde ciltte toparlanma yaptığı hücreleri toparladığı okuduklarım arasında.

1 ay içinde etkisini göreceğini yazıyorlar. ovalayarak kullananlar var doktorun bu hususta nasıl kullanılması gerektiğini sana anlatmıştır. Eğer cildinde kızarıklık tahriş yapmaz ise bir ay kullan inşallah sonuç alırsın.

Kullananlar bizlere yazabilirlerse seviniriz kadınlar.
 
Geri
Üst