Makyajda doğal olmanın sırları

M

Misafir

Forum Okuru
Makyajda doğal olmanın sırları
doğal makyaj, nasıl yapılır, ürünleri, teknikleri, sırları ve dahası burada arkadaşlar

84dde130db17c6.jpg



Günümüz makyaj modasında, artık kadınlarda da erkekler de doğal görünümlü makyajdan yana kılıyor tercihini. Ki bilimsel araştırmalara göre, erkekler dopğal görünümlü kadınları tercih eder, bunuda unutmayalım diyor ve size makyajda doğallığın sırlarını açıklıyorum Melek'ler:)


Yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkarmak, cilt lekelerini gizlemek, gözlerinizi belirginleştirmek için makyajın sihirli etkisinden faydalanabilirsiniz.



Makyaj yapmaya başlamadan önce cilt tipinize uygun ürünle cildinizi temizleyip, arındırın.


Cildinizdeki kusurları gizlemek ve doğal görünmek için cilt renginizden bir ton açık fondöteni sünger yardımıyla uygulayın.


Fondöten renginizi dengelemek ve makyajınızın kalıcılığını sağlamak için, fondötenden bir ton koyu pudra sürün.

Açık kahverengi ya da açık turuncu göz farıyla gözlerinizi renklendirin. Eyeliner ile gözlerini belirginleştirin.

Kirpik kıvırıcısı yardımıyla kirpiklerinizi kıvırın, kahverengi ya da siyah tonlarda rimelle kirpiklerinizi dolgunlaştırın. Yoğun etki için jel rimelle, renkli rimelin üzerinden geçin.


Pembe ya da şeftali tonlarında allığı elmacık kemiklerinizin üzerine büyük fırça yardımıyla sürün. Doğal görünüm için allık fırçasını hafifçe yüzünüz ve boynunuza dokundurun.



Açık pembe ya da açık turuncu tonlarında ruju dudaklarınıza sürün. Dolgun görünüm için şeffaf dudak parlatıcısı uygulayın.
 
Geri
Üst