mart ayında yapılabilecek işler!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
mart ayında yapılabilecek işler!
fay0162.jpg
Buzdolabınızı yeniden boyayın
Ev eşyalarınız kötü görünmeye başladıysa, kaliteli bir boyayla onlara tekrar hayat verebilirsiniz.
Buzdolabınızın yüzeyini sabunlu su ve süngerle silerek iyice temizleyin.
Tamamen kurumasını bekledikten sonra, bir parça zımpara kağıdf ile yüzeyini hafifçe zımparalayın.
Sağlam, su geçirmeyen ve kabarmayan kaliteli bir boya ile buzdolabınızı boyayın. Bütün yüzeye eşit miktarda boya püskürttüğünüzden emin olun.
ilk kat tamamen kuruyana kadar bekleyin, daha sonra ikinci kat boyayı da püskürterek buzdolabınıza sizi mutlu edecek görünümü kazandırın.


Çamaşır makinenizin bakımını yapın
Çamaşır makinenize düzenli olarak bakım yaparsanız, pahalı servis giderlerini ödemek zorunda kalmazsınız. Bunun için iki haftada bir makinenizin filtresini kontrol edin ve tıkanma nedeniyle içindeki suyun taşması ve yerleri ıslatmasını önlemek için filtreyi tıkayan pamuk ve tüyleri temizleyin.

Temiz ve küfsüz kalması için deterjan gözünü durulayın. inatçı tortuları temizlerken diş fırçası kullanın. Zaman zaman çamaşır makinenizi yüksek sıcaklıkta çamaşır sodası veya sirke ilave ederek boş olarak çalıştırmanız da kireç ve küf tortularının, kapak contasındaki köpük izlerinin temizlenmesine yardımcı olur.

fay0162a.jpg
Şiltenize dikkat edin
Şiltenize yapacağınız ufak bir bakım, daha uzun ve daha iyi uyumanızda size yardımcı olur. Etiketinde "ters çevirmeyin" yazmadığı sürece yılda iki defa şiltenizi ters çevirmelisiniz.

Yatak örtülerinizi değiştirirken de, şiltenizi yumuşak bir fırçayla fırçalayarak üzerindeki leke ve tozları temizleyin. Şilte koruyucu çarşaf da, leke ve kokuları şiltenizden uzak tutmanızı sağlar.

Mobilyalarınıza ayna paneller takın
Dolaplarınıza nefis bir görünüm vermenin kolay yolu, onlara ayna takmaktır. Aynalar ışığı geri yansıttıkları için odanıza daha ferah, aydınlık ve modern bir görünüm katar. Ayrıca uygulaması kolay ve ucuzdur.
Satın aldığınız ayna panelleri uygun ölçülerde kesin. Bu konuda çevrenizdeki bir camcıdan yardım alabilir ve ayna köşelerinin güvenli bir şekilde perdahlanmasını sağlayabilirsiniz.
Dolabınızın yüzeyini temizleyip kurulayarak uygulamaya hazırlayın. Daha sonra aynanızın kenarlarına yapı marketlerden alabileceğiniz yapıştırıcıyı sürün.
Aynayı dikkatlice dolap kapağına yerleştirin, bastırın ve kurumaya bırakın.
 
Cevap: mart ayında yapılabilecek işler!

valla martta çok işi var:hhh:emeğine sağlık
 
Geri
Üst