Master Reiki yapanlar Reiki yapanların yorumları var mı ?

enerji

ya ciddimisin korktum şimdi
benimde şüphelerim var ileriye gitmeyi düşünüyodum araştırıyordum ama artık vazgeçiyorum
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
ama aura çakra biyoenerji falan bunlar normal şeyler değilmi her insanda farklıdır çakraları açmak aurayı genişletmek falan bu konularda ne düşünüyosun

geç cevap verdiğim için çzür dilerim konuyu tekrar bulmak zor olduda
cevaba gelelim...

bahsettiğin konu ve konular ve bunun gibi şey yogo vs tamamiyle kafir 3 harflilerin dünya üzerinde insanlara ilim adı altında verdikleri fenalıklardır. araştırısanız sizlerde göreceksiniz...
yukarda bahsettiğiniz bio nenerji vs gibi konularda 3. harliler mekan ve zamandan muazzahtır yani mekan ve zaman onlar için yoktur. allah katında yani ahirde herşey olmuş bitmiştir. biliyorsunuzdur iyi ve kotu olmakla birlikte 2 çeşit 3 harfli vardır kotu olanlar kafilerdir kafirler ahir katına yani allah katına çıkamazlar lakin dinleyebilirler.. bu ve bunun gibi ilimler onlar sayasında normal yaşam güden insanları sapkınlığa itmek içindir.

ama bu demek değildirki insan zaman ve makan harici gezemez insan yaradılışında allah tarafından en yüce varlıktır ve adam a.s. cennetten geldiğini düşünürsel ve ilk insnada peygamber ise peygamberlik kanatları altında bulnan ilimler mevcuttur lakin adam oğlundan itibaren bu ilimler kullanılmamakla untulmuş ve gitmiştir. mesela Hal dili ahiret dilidir.

insan zaman ve mekandada 3 harfliler gibi gidebilir gelebilir vs.. meleklerlede görüşebilir.. lain bunlar nefsiniz ve imanınız güçlendirdikten sorna yapılacak şeylerdir.

yukarda bahsettiğiniz konuda 3 harfliler imanınız ve nefsiniz üstün olmadığı için güya yardım ederler... bunlarda iyi diye sınıflandırdığım müslim yani müslüman olanlar yardım etmeyeceği için kotü diye nitelendirdiğimiz kafir 3 harfliler devreye girer.

kolay gelsin. dikkat ediniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst