Meçhul ve kaprisli bir kafede yakalandılar

kar_tanesi

Yeni Üye
Üye
Meçhul ve kaprisli bir kafede yakalandılar
Şokkkk ŞOkkk sayın melekler gün geçmiyor ki meleklerimizden ikisini daha bir cafede yakalamayalım .daha önceleri pasikayı carizmayla görüntülenmiş olarak görmüştük ama buna cok şasıracaksınız.
Meçhul ve Kaprisli ikisini kuytu köşe bir cafede sarmaş dolaş yakaladık. Yani sitedeki atışmaları aslında göz boyamak içinmiş aslında öyle cilveleşiyorlarmışda biz anlamamışız.Eee ne demişler en büyük aşklar kavgayla başlar .Yakalandıklarında ise cektigimiz görüntüyü veremiyoruz ama dudaklarını okudugumuzda muçhulun " kaprislim banada kapris yapma bitanem "dedigini anladık.Çıkışta ise sadece arkadaşız demeyide unutmadılar .
Genç aşıklara mutluluklar dileyerek bizden de kaçmadıgını belirtmek isterim

Cevap: Meçhul ve kaprisli bir kafede yakalandılar

:zuha:lem kapiş hep senin yüzünden çok kaprisli kadınsın ya..O kadar kız arkadaşım oldu onun gibisini görmedim...

Ayrıca aşkımız aslında yeni kapişle bir basın açıklaması yapıcaz.İlk işim onu işten çıkartmak sonrası hayır olsun derim...:meçhul:

NOT:biz sadece dostuz:seker:

NOT: Seviyorum ülen seni kapişim:nur:

(teşekkürler kartanem)

:haha::haha:
tabi canım çekiceksin kaprisimi beni ne emre aydınlar ne umut kayalar istedi ben sana vardım:seker:

işten çıkma hayalini unut canım ben özgür bir bayanım

bu ara hep çaktırdın herşeyi eve biz sadece dostuz kar tanesi yanlış anlamış:D:D

😀 vay sizi yere bakan yürek yakanlar hee sizi sizi..Ben anlamıştım zaten...😀

Not:Aslında Meçhulde benim gözüm vardı.Kaçırdık hatunu...

Not2:Aslında Kapiş de fena değildi ama 😀

hala itiraf etmiyorlar bak bak bak dudaklarınızı okuduk haaaaa gerisinide yazarımmm :meçhul:

Geri