Medela purelan krem göğüs ucu yaralarında ise yarıyor mu?

  • Konbuyu başlatan Beyzanur akca
  • Başlangıç tarihi
B

Beyzanur akca

Forum Okuru
Medela purelan krem göğüs ucu yaralarında ise yarıyor mu?

Medela purelan krem kullananlar melek kadınlar kulübü medela purelan krem fiyatı forum'da.​

Hanımlar yeni doğum yaptım ama göğüs uclarim çok fena yara oldu sanırım ve biri de değil ikisi birden çok acı çekiyorum. Medela purelan krem kullananlar var mı göğüs ucu yaralarında ise yarıyor mu? Bebeğimi mecbur biberon ve mama ile besliyorum ama göğüslerim dolu süt bir an önce çocuğumu alistirmam lazım sanırım yoksa kötü olacağım sıtma tutuyor bazen çünkü.
 
Merhabalar
Medela purelan krem gebeliğin 8. Ayından itibaren kullanılabilen bir kremdir özellikle göğüs ucu çatlamalarına önlemeye yardımcı olur. Anlıyorum ki sizde de göğüs ucu çatlamalarına bağlı olarak bir problem yaşanmakta. Bebeğinize sütünüzü sağlıklı bir şekilde verebilmek için göğüs ucu yaralarını iyileştirmeniz gerekiyor. Göğüs uçlarında çatlama ve buna bağlı olarak Ağrı acı varsa hem bunu dindirir hem de onarıcı bakım kremidir. Kısa sürede göğüs uçlarını iyileştirmede yardımcı olur. Bu krem doku yenileyici özelliği olduğu için göğüs uçlarınızı hızlı bir şekilde hem yeniler hem de iyileştirir. Medela purelan krem özellikle bunu iyileştirmek için üretilen bir kremdir dolayısıyla herhangi bir yan etkisi ya da alerji yapma durumu olamaz. Hiçbir şekilde göğüs uçlarını tıkamaz ya da süt üretimini olumsuz bir etkisi bulunmaz bebeğinizi daha hızlı bir şekilde emzirmeye alıştırmak için krem size yardımcı olacaktır. Kullandıktan sonra silme ya da temizleme gerektirmeyen bir kremdir. Krem tatsız ve kokusuzdur sonrasında bebeğinizi güvenle emzirebilirsiniz.

Dilerseniz aşağıdaki yazimizdan da konu ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. "Emzirirken göğüs ucu çatlamasına ne iyi gelir" konu ve yorumlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst