*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Şubat 2008 #1 Meleğimin en mutlu günü!!!!! Meleğimin en mutlu günü!!!!!
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Şubat 2008 #2 Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!!
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Şubat 2008 #3 Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! oyoyoy..nice yaşlara sağlıkla uzun ömürle inşallah..buda necdetin hediyesi..
Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! oyoyoy..nice yaşlara sağlıkla uzun ömürle inşallah..buda necdetin hediyesi..
M Misafir Forum Okuru 5 Şubat 2008 #4 Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! dilerim ki yiğenime ALLAH en güzel bahtı verir annesine ailesine hayırlı bir evlat etsin Rabbim... iyiki doğdun Nejdet
Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! dilerim ki yiğenime ALLAH en güzel bahtı verir annesine ailesine hayırlı bir evlat etsin Rabbim... iyiki doğdun Nejdet
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Şubat 2008 #5 Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! ben ecelinin bebişi sanmıştım sayfada onun ismi olunca yani..melegim senin bebişinmiş..nice yıllara hediyeler yinede necdete annelerde bi karışıklık oldu ama hediyeler doğru adrese😀
Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! ben ecelinin bebişi sanmıştım sayfada onun ismi olunca yani..melegim senin bebişinmiş..nice yıllara hediyeler yinede necdete annelerde bi karışıklık oldu ama hediyeler doğru adrese😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Şubat 2008 #6 Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! bir hatırlatma:bugün 1 yaşına giren küçük melek necdet sevgili melomuz canımız ciğerimiz co adminimiz meleğimin oğludur😉bilginize....
Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! bir hatırlatma:bugün 1 yaşına giren küçük melek necdet sevgili melomuz canımız ciğerimiz co adminimiz meleğimin oğludur😉bilginize....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Şubat 2008 #7 Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! iyiki doğdun nejdet allah nice yaşlar ömürler versin annesine babasına hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün
Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! iyiki doğdun nejdet allah nice yaşlar ömürler versin annesine babasına hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Şubat 2008 #8 Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! Iyiki dogdun necdet nice yillara insallah... Allah herzaman saglik sihhat versin... öptümmm Buda hediyem olsun canim benim...
Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! Iyiki dogdun necdet nice yillara insallah... Allah herzaman saglik sihhat versin... öptümmm Buda hediyem olsun canim benim...
W white pearl Forum Okuru 6 Şubat 2008 #9 Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! sağlıklı,hayırlı,mutlu güzel bi ömür geçirir umarım....hayırlı bir evlat olur! iyiki doğdun balböceği...
Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! sağlıklı,hayırlı,mutlu güzel bi ömür geçirir umarım....hayırlı bir evlat olur! iyiki doğdun balböceği...
TaSuLa Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #10 Ce: Meleğimin en mutlu günü!!!!! Mutlu yıllarr diliyorum sağlıklı sıhatliii🙂))