Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Melekler Mekanı üyeleri okul sıralarına ne yazdılar???
Cevap: melekler emkanı üyeleri okul sıralarına ne yazdılar???
ooooo ben adımı yazardım teeenefüse ne kadar kaldığını yazardım garip garip şekiller çizerdim sonra benim bi öğretmenim vardı benim o çizdiğim şeyler çok dikkatiiiini çekerdi onları çözmeye çalışırdı derste kaynardı biraz tabi:zuha::zuha:
kıss muzip öğrenci seni😀D: ben sürekli adım olurdu mutlaka her güğn bide öğlencileer nor yazardım onlarda bize yazardı😀 her gün son ders onu yazmakla geçerdi😀
sabahçıydım ben öğlem gelecek öğrencilee sıraya yzzı yazmayın die not yazardım oda bana kim yazıyor acaba demişti..sonra bulaşalım dedi bende tamam ben onu o beni erkek sandıı..neyse buluştuk okul kıravatını kafana bağla demiştim oda bağlamış bende kızı gördüm kafasında kıravat öldüm gülmekten:zuha:sonra konuştuk şimdi bile görüyorum selamlaşıyorum çok gülmüştüm
ilk adımı yazardıım..sonra o günün tarihini atardıım...o gün ruh haliim nasılsa ona göre yazı yazardıım...sevgilimin adını yazardıım...yanii yazacağım yazılar o ankii psikoljime bağlıydı 🙂🙂