elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 9 Ocak 2009 #2 Cevap: Meleklere yaraşır takılar... çok şık hepsi canım emegine saglık
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #3 Cevap: Meleklere yaraşır takılar... ayy hepis de güzel takı hastasıyımdır var yaa milet alır takar bense alırım ama saedece alırım takmak yok kenarda dursada bana yetiyo😀
Cevap: Meleklere yaraşır takılar... ayy hepis de güzel takı hastasıyımdır var yaa milet alır takar bense alırım ama saedece alırım takmak yok kenarda dursada bana yetiyo😀
mislinay Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #4 Cevap: Meleklere yaraşır takılar... hepsinide beğendim iyimi takı olurda beğenmezmiym hiç😀 saol canım emeğine sağlık
Cevap: Meleklere yaraşır takılar... hepsinide beğendim iyimi takı olurda beğenmezmiym hiç😀 saol canım emeğine sağlık
kaprisli Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #5 Cevap: Meleklere yaraşır takılar... sağolun beğenmenize sevindim🙂 ya aynı hastalık bende de var takılara hiç dayanamıyorum özellikle kolye ve küpelere yakında bujiteri açıcam
Cevap: Meleklere yaraşır takılar... sağolun beğenmenize sevindim🙂 ya aynı hastalık bende de var takılara hiç dayanamıyorum özellikle kolye ve küpelere yakında bujiteri açıcam
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #6 Cevap: Meleklere yaraşır takılar... hepside birbirinden güzel cnm emeğine sağlık
kaprisli Yeni Üye Üye 13 Ocak 2009 #7 Cevap: Meleklere yaraşır takılar... rica ederim canım benim beğenmene sevindim🙂
aysun41 Yeni Üye Üye 1 Şubat 2009 #8 Cevap: Meleklere yaraşır takılar... :laugh:Gerçekten çok beğendim.Bende takı hastasıyım:laugh::laugh::laugh::laugh:
Cevap: Meleklere yaraşır takılar... :laugh:Gerçekten çok beğendim.Bende takı hastasıyım:laugh::laugh::laugh::laugh:
makber Yeni Üye Üye 7 Şubat 2009 #9 Cevap: Meleklere yaraşır takılar... acaba takı hastası olmayan bi bayan varmı şu dünyada bende küpe manyağıyım hele böle taşlı ve uzun küpelere.... parmaklarına sağlık kaprislimmm...
Cevap: Meleklere yaraşır takılar... acaba takı hastası olmayan bi bayan varmı şu dünyada bende küpe manyağıyım hele böle taşlı ve uzun küpelere.... parmaklarına sağlık kaprislimmm...