S selinn Forum Okuru 25 Ağustos 2007 #11 Ce: Memleketler Neresi? Bende Sivaslıyım,en son 14 yıl önce gitmiştim galiba.
acira Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2007 #12 Ce: Memleketler Neresi? istanbulda dogdum büyüdüm ama memleketim ÇANAKKALE. /BİGA :hi:
şeker kız Yeni Üye Üye 26 Ağustos 2007 #14 Ce: Memleketler Neresi? Baba tarafından Malatya, Anne tarafından Çankırı, doğma büyüme İstanbul Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar, diyicem ama bi köyüm bile yookkk 🙂
Ce: Memleketler Neresi? Baba tarafından Malatya, Anne tarafından Çankırı, doğma büyüme İstanbul Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar, diyicem ama bi köyüm bile yookkk 🙂
A asena66 Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #15 Ce: Memleketler Neresi? Ben övünmeyi hiç sevmem kızlar çokta mütevaziyimdir. Yiğidin harman yeri Yozgat lıyım, doğma büyüme Ankara'dayım.
Ce: Memleketler Neresi? Ben övünmeyi hiç sevmem kızlar çokta mütevaziyimdir. Yiğidin harman yeri Yozgat lıyım, doğma büyüme Ankara'dayım.
VİŞNE Aktif Üye Üye 29 Ağustos 2007 #16 Ce: Memleketler Neresi? ben aslen sivaslıyım ama izmirde doğdum büyüdüm
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2007 #17 Ce: Memleketler Neresi? şeker kız' Alıntı: Baba tarafından Malatya, Anne tarafından Çankırı, doğma büyüme İstanbul Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar, diyicem ama bi köyüm bile yookkk 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hemşeriyiz canım.Bende baba tarafından malatyalıyım ama Ankarada doğdum yaşıyorum.
Ce: Memleketler Neresi? şeker kız' Alıntı: Baba tarafından Malatya, Anne tarafından Çankırı, doğma büyüme İstanbul Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar, diyicem ama bi köyüm bile yookkk 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hemşeriyiz canım.Bende baba tarafından malatyalıyım ama Ankarada doğdum yaşıyorum.
ayşemim Yeni Üye Üye 24 Eylül 2007 #19 Ce: Memleketler Neresi? İstanbulda yaşıyorum ama öğünmek gibi olmasın Sivaslıyım.😛lane: Son düzenleme: 24 Eylül 2007