oya Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #1 meraba melekler merabalar adım oya ankarada oturuyorum çalışıyorum kendi iş yerimiz mutfak mobilya.inşallah burada güzel arkadaşlıklar, bilgiler edinirimyaşım 45 ve ya artık 46 diyim herkese saygılarımı sunarım...
merabalar adım oya ankarada oturuyorum çalışıyorum kendi iş yerimiz mutfak mobilya.inşallah burada güzel arkadaşlıklar, bilgiler edinirimyaşım 45 ve ya artık 46 diyim herkese saygılarımı sunarım...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #2 Ce: meraba melekler Aramıza hoşgeldin, doğru yerdesin, keyifli zamanlar geçirmeni dilerim. 🙂 (Oya Abla diyeyim ben) Sevgiler
Ce: meraba melekler Aramıza hoşgeldin, doğru yerdesin, keyifli zamanlar geçirmeni dilerim. 🙂 (Oya Abla diyeyim ben) Sevgiler
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #3 Ce: meraba melekler bencede hos geldın oya ablacım..aramıza hosgeldın..ya sana işimiz dusecek gıbıme gelıo🙂iş yerınden öturu..banan yardımcı olursun demı🙂ama ılerleyen zamanda...senı hıc unutmayacagım ablacım..
Ce: meraba melekler bencede hos geldın oya ablacım..aramıza hosgeldın..ya sana işimiz dusecek gıbıme gelıo🙂iş yerınden öturu..banan yardımcı olursun demı🙂ama ılerleyen zamanda...senı hıc unutmayacagım ablacım..
oya Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #4 Ce: meraba melekler Hoş bulduk.Tabiki yardımcı olurum. tam siteyi dolaşamadım ama baya bi keyfli yere benziyo inş. en yaşlı ben değilim yaşıtlarım vardır herhalde. Son düzenleme: 28 Ocak 2008
Ce: meraba melekler Hoş bulduk.Tabiki yardımcı olurum. tam siteyi dolaşamadım ama baya bi keyfli yere benziyo inş. en yaşlı ben değilim yaşıtlarım vardır herhalde.
AZRA Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #5 Ce: meraba melekler hoşgeldiniz bnde site de çok yeniyim ama dolaştıkça güzelliklerinn bayanlara hitap edio oluşunn fakına varacaksınız keyifli forumlar
Ce: meraba melekler hoşgeldiniz bnde site de çok yeniyim ama dolaştıkça güzelliklerinn bayanlara hitap edio oluşunn fakına varacaksınız keyifli forumlar
M Misafir Forum Okuru 28 Ocak 2008 #6 Ce: meraba melekler hoş geldiniz Oya ablacım 🙂 hayır siz yaşlı değilsiniz siz artık bir meleksiniz ve melekler yaşlanmaz ki :becky: keyifli forumlar dilerim saygılar ablacım :yo: dip not: burda sizden büyük ablalarımızda var :nod:
Ce: meraba melekler hoş geldiniz Oya ablacım 🙂 hayır siz yaşlı değilsiniz siz artık bir meleksiniz ve melekler yaşlanmaz ki :becky: keyifli forumlar dilerim saygılar ablacım :yo: dip not: burda sizden büyük ablalarımızda var :nod:
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Ocak 2008 #7 Ce: meraba melekler hoşgeldin aramıza...keyifli forumlar diliyorum
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Ocak 2008 #8 Ce: meraba melekler Hosgeldin canim aramiza, güzel vakiz gecirmen dilegiyle...
HİDOŞ Aktif Üye Üye 29 Ocak 2008 #10 Ce: meraba melekler oya abla aramıza hg burda olmaktan keyif alacağına eminim