Merak Edenlere İşte Büyük Yıldız Türkan Şoray'ın Makyajı....

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Merak Edenlere İşte Büyük Yıldız Türkan Şoray'ın Makyajı....
Türkan Şoray Makyajı
Türkan Şoray Makyajı Nasıl Yapılır





O buğulu gözler masum bakışlı kadın Türkan Şoray...Eskilerle birlikte bizlerin bile hala beğenisini toplamakta...Çok oyuncu Türkan Şoraya özenmekte belki ama ne yazıkki onun gibisi zor bulunur...İşte bi nebze de olsa onun gibi olabilmek azcık ucundan da olsa onun gibi buğulu bakabilmek isteyenlere işte Türkan Şoray Makyajı....


turkan soray-2e3.jpg



Türk sinemasının en sevilen oyuncularından Türkan Şoray; buğulu gözleri ve göz makyajıyla dünden bugüne beğeni toplamıştır.

Siz de Türkan Şoray gibi ilgi çekici bir göz makyajı yapmak istiyorsanız; adım adım anlatımıyla Türkan Şoray makyajı önerilerimizi okuyun ve uygulayın! Gözlerinizi ve cildinizi makyaja hazırlamak için cilt türünüze uygun bir ürünle temizleyin ve nemlendirici krem sürün. Krem, cilt tarafından emildikten sonra yüz ve göz çevresindeki renk farklılıklarını gizlemek için kapatıcı uygulayın. Göz kapağı üzerine pudra sürerek, makyajın kalıcı olmasını sağlayın.


turkan-soray-32c.jpg



Türkan Şoray makyajının en önemli kozmetik ürünü dipliner… Kirpik diplerinden, şakaklara kadar uzun ve eğimli bir çizgi çekmek için dipliner kullanmak gerekiyor. Göz pınarlarından başlayarak şakaklara kadar uzanan, hafif eğimli bir çizgi çekin. Sonraki adımda ise çizgiyi; boş yatık bir üçgen olacak şekilde kirpiklerimizin ortasına kadar bir çizik daha çekin. Oluşturduğunuz üçgenin içini dipliner ile çizginin dışına taşmayacak şekilde doldurun. Son olarak rimeli; alt ve üst kirpiklerinize bolca sürün.
 
Geri
Üst