sabırsızım ben de tüp bebek düşünüyorum ara ara.ne gerekiyor nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok.tüp bebekten önce aşılama yapıyorlarmış.aşılama yaptırdın mı hiç??
kızlar belirtiler neler çatlatma iğnesinden sonra en kısa ne zaman test yapayım.adet öncesi gebelik belirtileriniz neler. ateş takibi yapyormusunuz. ?????????aciiiiiiiil yaaaaaaarrrrrrrrrdddddddddddddddııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm. çok heycanlanıyor. renkli listede adımı gördümya çok mutlu oldum be ya....
slm arkadaslar size bir durumdan bahsetmek istiyorum ben bu ayın 4 ünde adet oldum.5 gün önce bitmişti.bu sabah tuvalete gittim benden kanama gelmiş yine .birkaç gündür karnım şişti ve göğüslerim acıyor ve uçları kasınıyordu bugünde böyle bir sey basıma geldi bende pko var adet düzensizliğim vardı bunun için gidiyorum doktora .2 aydır böyle birsey olmamıstı doktor düzeldiğini söylemişti tekra yenilenmesi beni üzdü.yarın gelmemi istedi doktor kan testi yapalım dedi.7 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz acaba diyorum hamile kaldınmı üstünü görme gibi bir durummu yaşıyorum benim gibi aranızda böyle bir sey yasayan oldumu cevap verirseniz çok sevinirim
tabıkı ınanmak basarmanın yarısıdır
sınırlensın ayyyy vursun tekmelerı razıyım......
hadı bakalım guzel haberlerle gel yarın......kendıne ıyı bak kafanı takma yasın kucuk onemlı olan vakıt kaybının olmaması dedıgım gıbı...dene ne olcak sankı maddı kayıp olur en fazla....kımbılır ılkındede tutabılır buda guzel bır ıhtımal tabıkı....yuzdesı buyuk ama🙂
hadı gıttım bennnnn goreyım senııııı bacımmmm.....
dilekçe falanda yazıyorsun onaylatıyorsun falan uğraştırığ duruyorlar yani hayırlısıyla olsunda bunlar geçer sende başvur bence Allah büyük tutar belkide kötü düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?