Ayy eminem alemsin gizz😀Sözlesmeyi filan imzaladik,ben vazgectim tasinmaktan calismam gerek mi desem acepev falan dursun aman diyim.. $u maglum günleri kacirmayinda 🙂
Masallah masallah....
oooo maşallah seninde baya olmuş bebiş bendede şimdilerde uykusuzluk başladı.ozaman senin kızın uysal olcak heralde annesine hiç çektirmemiş🙂dr öyle dediyse kızdır ozaman cnmaminnnnn cnm21 haftadayiz bizde 🙂 allaha sükür benimde simdiye kadar hic bi hamilelik $ikayetim olmadi ( gece uykusuzluk disinda 🙂)
yaaaa bana herkez erkek dedi, doktor 99% kiz dedi.... dahada inanmiyorlar 🙂
yarin bidaha bakcak bakalim, ama bence 100% kiz 🙂
Aminn canim allahim isteyen herkeze nasip etsin....bizlerede sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin......
oooo maşallah seninde baya olmuş bebiş bendede şimdilerde uykusuzluk başladı.ozaman senin kızın uysal olcak heralde annesine hiç çektirmemiş🙂dr öyle dediyse kızdır ozaman cnmaminnnnn cnm
sabırsızım adet oldum maalesef.bir dahaki aya ekim 15 e eklermisin🙁 bu arada aşılama için doktora ne zaman gideyim.aşamalarından bahseder misin?? bi de maliyetinden??aşılama için hangi hastaneyi önerirsin ben pendikte oturuyorum.aynı zamanda gebe kalırmışız allahım duy sesimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?