Ayy eminem alemsin gizz😀Sözlesmeyi filan imzaladik,ben vazgectim tasinmaktan calismam gerek mi desem acepev falan dursun aman diyim.. $u maglum günleri kacirmayinda 🙂
Masallah masallah....

Ben ciktim kizlar.Hepnizi öptüm muah muah...
Ayy eminem alemsin gizz😀Sözlesmeyi filan imzaladik,ben vazgectim tasinmaktan calismam gerek mi desem acepev falan dursun aman diyim.. $u maglum günleri kacirmayinda 🙂
Masallah masallah....

oooo maşallah seninde baya olmuş bebiş bendede şimdilerde uykusuzluk başladı.ozaman senin kızın uysal olcak heralde annesine hiç çektirmemiş🙂dr öyle dediyse kızdır ozaman cnmaminnnnn cnm21 haftadayiz bizde 🙂 allaha sükür benimde simdiye kadar hic bi hamilelik $ikayetim olmadi ( gece uykusuzluk disinda 🙂)
yaaaa bana herkez erkek dedi, doktor 99% kiz dedi.... dahada inanmiyorlar 🙂
yarin bidaha bakcak bakalim, ama bence 100% kiz 🙂
Aminn canim allahim isteyen herkeze nasip etsin....bizlerede sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin......
oooo maşallah seninde baya olmuş bebiş bendede şimdilerde uykusuzluk başladı.ozaman senin kızın uysal olcak heralde annesine hiç çektirmemiş🙂dr öyle dediyse kızdır ozaman cnmaminnnnn cnm
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>

sabırsızım adet oldum maalesef.bir dahaki aya ekim 15 e eklermisin🙁 bu arada aşılama için doktora ne zaman gideyim.aşamalarından bahseder misin?? bi de maliyetinden??aşılama için hangi hastaneyi önerirsin ben pendikte oturuyorum.aynı zamanda gebe kalırmışız allahım duy sesimizi.