bulantı ıcın eger cok olursa doktor verır zaten sen bısey ıcme doktora danısmadan canım.....zaten pek de faydası olmuyor ılacların ben ıstememıstım ılac.....mecbur cekılıyor canım ınsallah fazla surmez...her bunye farklı mesela emın ve sammyha hıc bulantı gormedı herkes de olmayabılır.....
evet dogru yumurta takıbı gerek.....sağol canım cevabın için, çatlama sorunu diyorsun, o halde çatlatma iğnesi bu işe yarıyor değil mi? bu da yumurtalık takibini gerektiriyorum yanılmıyorsam.
bir doktora daha göründüm canım,ama çok ilgisiz bir bayandı. reçeteye pko yazıp 3 ay doğum kontrol hapı kullan dedi.soru bile sordurmadı.ben de glukophage kullanmaya devam etmeye karar verdim.aranızda glukophage deneyimi olan var mı?
gunaydın dıyeılırmıyım🙂ben sana selam verdım ya canım almamıssın bakkkk cok ayıp 🙂ıyıyım sen napıyosun?tatli cadim sen burdamiydin ne yapiyon kiz😀
gunaydın dıyeılırmıyım🙂ben sana selam verdım ya canım almamıssın bakkkk cok ayıp 🙂ıyıyım sen napıyosun?
vallahi görmedim bebegim yoksa niye almiyim cnm ask olsun tatlim benim iyim bende cnm ugrasiyorum bebekle kizimla ablasi bide bu bebisin cinsiyetini ögrensek ii olcakta henüz 10 haftamdaiym daha var bekliyoruz bakalimgunaydın dıyeılırmıyım🙂ben sana selam verdım ya canım almamıssın bakkkk cok ayıp 🙂ıyıyım sen napıyosun?
sus deli 😀 inanki fark etmedim yoksa niye yazmiyim severim ben tatli caidmi bu aralar kafam cok dalgin anami özleidm babami özledim kardesleirmi özledim hasret cekince admain kafasi gidiyorkız gülyüzlüm ben kimle konuşuyorum sabahtan beriuykunumu alamadın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?