]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
hosgedlın canım nasılsın?
merhaba hg
ayyyyyy kızlar net koptu ancak bağlanabildim yaaaaa nasılsınız bakemmmmmmmmmmm tatlı hamişler :sule:sılam kız hosgeldinnnnnnnn nasılsın bakalım
bır bucuk aya ogrenırsınız ınsallah...nasılsın bulantılar bıttımı tamamen?duzeldınmı bıraz......sızın orda bırde kontrollere aylık gıdılıyor degılmı?bırde sen kızın normal dogumla mı olmustu?vallahi görmedim bebegim yoksa niye almiyim cnm ask olsun tatlim benim iyim bende cnm ugrasiyorum bebekle kizimla ablasi bide bu bebisin cinsiyetini ögrensek ii olcakta henüz 10 haftamdaiym daha var bekliyoruz bakalim
sus deli 😀 inanki fark etmedim yoksa niye yazmiyim severim ben tatli caidmi bu aralar kafam cok dalgin anami özleidm babami özledim kardesleirmi özledim hasret cekince admain kafasi gidiyor
hele sükür baglanabildin bebem aman iyi tutun düsme kuzum iyiyiz sen nasilsinayyyyyy kızlar net koptu ancak bağlanabildim yaaaaa nasılsınız bakemmmmmmmmmmm tatlı hamişler :sule:
olsun anladık zaten bı akslık oldugunu canım bız ıyıyız sen nasılsın?ayyyyyy kızlar net koptu ancak bağlanabildim yaaaaa nasılsınız bakemmmmmmmmmmm tatlı hamişler :sule:
almanyadayim anaicm ha diyinc egelemiyorlarki 🙁ay gülüm kıyamam sana ben çagır kız annenleri yanına özlediysen
cnm benımde tuzlu seylrle aram iyiyidi hatta tansıyonum dusuktu dıye ıcım rahattı ıstedıgım kadar yıyordum tuzlu cucuk tuzlu ayran ama doktora gittigimde tansıyonum 13e yukselmişti dikkat et dedi doktor hatta tuzdan tamamen uzak dur dedi sende dikkat et cnm ilerde sorun olabılır🙂 🙂 🙂 tuzlu şeylerle aram iyi canım zaten herdk yerim bulantım oldumu ve bide hamilelikte metpamid var bulantı için herhangi bi sorun olurmu içerken
ayyyyyy kızlar net koptu ancak bağlanabildim yaaaaa nasılsınız bakemmmmmmmmmmm tatlı hamişler :sule:
iyiyiz canım sen nasılsın