eccecım,bır dahakı aya ınsallah calısmalar.....hayırlsıı olsun hakkınızda ınsallah....
evet bitanem ayda bir kontrollere gidiliyor burda kizimi normal dogurdum ablasi cok rahat olmustu sabah 7 de sancilandim öglen 11 de doguma girdim ceyrek gece ciktim 15 dakikada dogurdum allahim yardim etti sükür ama öneririm size normal dogumu süper bisey o anda anneligi tadiyorsunuz herseyi anliyorsunuzz süperdi allah nasip eylerse ikincimde öyle olcak ins bulantilarimda bitti sükür gitti cok cektim ama süükür kendime geldimbır bucuk aya ogrenırsınız ınsallah...nasılsın bulantılar bıttımı tamamen?duzeldınmı bıraz......sızın orda bırde kontrollere aylık gıdılıyor degılmı?bırde sen kızın normal dogumla mı olmustu?
cnm benımde tuzlu seylrle aram iyiyidi hatta tansıyonum dusuktu dıye ıcım rahattı ıstedıgım kadar yıyordum tuzlu cucuk tuzlu ayran ama doktora gittigimde tansıyonum 13e yukselmişti dikkat et dedi doktor hatta tuzdan tamamen uzak dur dedi sende dikkat et cnm ilerde sorun olabılır
almanyadayim anaicm ha diyinc egelemiyorlarki 🙁
iyiyim çok şükür sizleri görünce daha iyi oluyom 🙂hele sükür baglanabildin bebem aman iyi tutun düsme kuzum iyiyiz sen nasilsin
iyiyim canım kızın nasıl bakim döbişi tekmeliyomu 😀olsun anladık zaten bı akslık oldugunu canım bız ıyıyız sen nasılsın?
hergün konusuyorum tatlim amaa istee yinede görüp sarilmak istiyorumanladım canım ara sesini duy birazda olsa kendine gelrsn
ne guzel ınsallah bızlerınde kolay olur canım yaaa ben kokruyorum bıraz nedese bu ara korkular cogaldı......evet bitanem ayda bir kontrollere gidiliyor burda kizimi normal dogurdum ablasi cok rahat olmustu sabah 7 de sancilandim öglen 11 de doguma girdim ceyrek gece ciktim 15 dakikada dogurdum allahim yardim etti sükür ama öneririm size normal dogumu süper bisey o anda anneligi tadiyorsunuz herseyi anliyorsunuzz süperdi allah nasip eylerse ikincimde öyle olcak ins bulantilarimda bitti sükür gitti cok cektim ama süükür kendime geldim
lısteden cıkarmıs kendını yenılemıs ordan gordum bende.....ay göremedim ecce adetmi oldun ??
hergün konusuyorum tatlim amaa istee yinede görüp sarilmak istiyorum
😀