canım benım nasılda güzel haber vermıs dogumumu çok tesekkür ederım canım arkadasım 9ayı bırlıkte geçırdık büyüdük bırlıkte herseyımızı paylastık ve sımdı kucagımda oglum sende teyzesı oldun Allah ım sanada ve bekleyen herkese kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah benım için çok degerlısın çok öpüyorum seni
Kızlarr test sonuclarımı yorumlarmısınızz lutfen ben bişi anlamadım
hemogram testimde
gran:8,3 max:7,92
rdw:14,7 max:14,5
ogtt yüklemeler testimde
aks glukoz aclık :82 max 110
glukoz 60dk:117 max 140
merhaba arkadaşlar
ben 27 sinde hasta oldum adetim tarihi 20 si idi bir hafta gecikme oldu ilkkez böyle oldu. gene ümitlendik ama fiyasko<!-- google_ad_section_end --> oldu
yeni adet tarihim 28.11.2010 tarihi gene olmayacak biliyorum.<!-- / message -->
daha sormadım cnm pazartesı gunu gıtcem doktoracanim benim bende bisi anlamadim bu degerlerden. doktoruna sormadinmi... doktorun cevapliyabilecegi seyler bunlar ancak. insallah iyidir degerlerin tatlimmm
:tasu:Allahımmmm ççooookkk şükürr canım ilk tebrik edenin olayımm Allahıma binlerce şükürr canımm yaa çokk sevindimm Lara Allahım sağlıklı kolay bir hamilelik nasip etsinnn canımm ayyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldummmmm!!!!!Kizlaar,nasil basliyacagimi bilmiyorum ama bugun kan testi yaptirdim ve siki durun...eveeet,sonuc pozitif.Henuz tam olarak inanamiyorum.Dr um ogleden sonra kapali oldugunu icin laboratuvari aradim.Bana soylemelerine izin verdiklerine dair Not dusmeyi unutmuslar kagitlara.Bu yuzden labordan sonucu soylemek istemediler once,pazartesiye kadar bekleyecen,baska Care yok demezlermi.Sonra dedim bekleyemem sonuc pozitifse kullandigim
ilaclari birakmam gerek.Bunun uzerine teldeki bayan bence ilaclari birakin dedi🙂Allahim inanamiyorum,cok mutluyum,soz verdigim gibi ilk sizinle paylasiyorum.Pc dede sorun var,tam zamanini buldu...
canım yanlış liste taşınmış baktım kasıt yok hemen ekliyomm dentnursemmm sensizz olur mu kuzum 🙂kızlar neden benim listeden sildiniz adet günümü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?