merhaba kızlar.
öncelikle hayırlı cumalar diliyorum...
uzun zamandır foruma giremedim. iki haftasır işlerim inaılmaz yoğun ve ancak açabildim.
hep aklımdasınız...
geçmişi okuyaya pek vaktim yok, umarım pek birşey kaçırmamışımdır.
gizemlikıs, canım benim Allah yardımcın olsun. 🙁
tekrar tekrar yazıp üzüntünü artırmak istemiyorum. umarım şimdi daha iyisindir.
hazan_11 sen de aramıza hoşgeldin. seninle hiç konuşmadık. ne kadar zamandır bebek istiyorsun?
lara seni de tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin🙂
Cok gecmis olsun canim,Allah acil sifalar versin...Kızlar ben acayip grip oldum, bugün işede gidemedim, yatıyorum, merak etmeyesiziniz diye kısaca bilgi vereyim dedim, adetim de geldi zaten gelmesini istiyoruz birkaç ay 🙂
Kızlar ben acayip grip oldum, bugün işede gidemedim, yatıyorum, merak etmeyesiziniz diye kısaca bilgi vereyim dedim, adetim de geldi zaten gelmesini istiyoruz birkaç ay 🙂
Kızlar ben acayip grip oldum, bugün işede gidemedim, yatıyorum, merak etmeyesiziniz diye kısaca bilgi vereyim dedim, adetim de geldi zaten gelmesini istiyoruz birkaç ay 🙂
bazen oluyor öyle herkezi merak ediyorum ama önceki gibi açmıyorumgünaydın kızlarr bende artık çok sık uğramayanlardanım ama inanın canım sıkılıyo siteye grdiğimde hiç birinizle bi ilgisi yok yani ama merak ederim ben sizi bırakamam yinede böle gelir bi yoklama çekerim 🙂 hepiniz iyisiniz işl bizde iyiyiz oğluşumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?