Selam kizlar.Su an kimse yok ama ben yinede paylasayim;Pazartesi günü Dr da randevum vardi.Bebegim iyi cok sükür.15.haftamizdayiz ama gelisimi bir hafta ilerideymis.Cok sükür bulantilarimda gecti.Beni su an tek üzen sey idrarimda cikan kan olayi.Hamile olmadan öncede vardi bende bu sikayet.O zamanda,hamile kaldiktan sonrada antibiyotik kullanmama ragmen gecmedi.Aranizda basina böyle bisey gelen varmi?
Bu arada 2011 yilinin ilk anne adayi olan arkadasimizida cani gönülden tebrik eder,melegini saglikli olarak kucagina almasini dilerim...
selam kizlar nasilsiniz bakalim görüsmegeli? düni ultraschalde gördüm kipit kipir hic yerinde durmuyordu🙂
tekrar mı toplanacak canım yumurtanın kalitesini artırmak için ne yapılıyor dua et yağmurcum biz de edelim inş..selam arkadaşlar geçn hafta yumurtalarım toplandı ama yumurtalar kalitesi düşükmüştü döllenme oluşmamış 2 tane toplanmıştı zaten
tedavi bitti dediler şok oldum 1 kaç ay sonra tekrar deneyebilirmişiztekrar mı toplanacak canım yumurtanın kalitesini artırmak için ne yapılıyor dua et yağmurcum biz de edelim inş..
maşallah hayırlısıyla doğumda yaparsın inşallah ve bütün hamile olanlarselam arkadaşlar burda biriyle karşılaşmak nerdeyse imkansız hale geldi.
laracım cinsiyeti konusunda bi şey dedi mi dr canım. maşallah bulantılardan geçmiş bol bol yersin artık.
ayşegülcüm en son kontrolde ayrıntılı bakıldı benim oğlana da. ama dr bakmakta güçlük çekti hiç durmuyor bu ne kadar hareketli heralde yaramaz olacak dedi🙂 şimdi kendim de hissediyorum tekme şeklinde. hele bu haftadan itibaren hiç durmuyor. çok tatlı bir duygu. sesime tepki veriyor ay diyorum yine tekme atıyor🙂 22 haftanın içindeyiz canım Allah a çok şükür.RAbbim diğer arkadaşlarımıza da versin tez zamanda. sen iyi oldun mu canım geçti mi göğüs iltihabın
Tesekkürler lalecim🙂Senin dogum tarihin ne zamandi?Cok az kaldi dimi?Allah bir avazda kurtarsin insallah...Gozunuz aydin kizlar...Insallah boyle mutlu devam edersiniz..
Yagmurcum,üzülme diyecegim ama insanin elinde olmaz biliyorum.Tekrar denersiniz canim.Allah herseyin hayirlisini versin.Öpüyorum seni...selam arkadaşlar geçn hafta yumurtalarım toplandı ama yumurtalar kalitesi düşükmüştü döllenme oluşmamış 2 tane toplanmıştı zaten
Fudelyacim,cinsiyetini sordum ama bu sekilde görülmez dedi.Ben zaten oglumdada doguma bir hafta önce ögrenebilmistim cinsiyetini🙂Aslinda benim icin pekte önemli degil cinsiyeti,saglikli olsun ve hayirlisiyla dünyaya gelsin yeter.Bulantilar konusunda haklisin gülüm.O arada tam 5 kilo verdim ama simdi istahim acildi😀selam arkadaşlar burda biriyle karşılaşmak nerdeyse imkansız hale geldi.
laracım cinsiyeti konusunda bi şey dedi mi dr canım. maşallah bulantılardan geçmiş bol bol yersin artık.
ayşegülcüm en son kontrolde ayrıntılı bakıldı benim oğlana da. ama dr bakmakta güçlük çekti hiç durmuyor bu ne kadar hareketli heralde yaramaz olacak dedi🙂 şimdi kendim de hissediyorum tekme şeklinde. hele bu haftadan itibaren hiç durmuyor. çok tatlı bir duygu. sesime tepki veriyor ay diyorum yine tekme atıyor🙂 22 haftanın içindeyiz canım Allah a çok şükür.RAbbim diğer arkadaşlarımıza da versin tez zamanda. sen iyi oldun mu canım geçti mi göğüs iltihabın
Aysegülcüm,masallah senin bebisinede🙂Kac haftalik oldun?Anlasilan bizim topigin bebekleri hep böyle hareketli😀Hepsine masallah.Allah hepimize sorunsuz hamilelikten sonra kolay dogumlar ve bekleyen arkadaslarimizada en tez zamanda bu duyguyu nasib etsin...selam kizlar nasilsiniz bakalim görüsmegeli? düni ultraschalde gördüm kipit kipir hic yerinde durmuyordu🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?