mrb abla allah ananı babanı büyütsün tez zamnda bebegini kucagına alırsın inşallah dogumda yaklaşıyor ablam duamdasın rabbim tez zamnda saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eylesin ablam benimselam kızlar herkez nasıl yaa kimseler yok dogum yapmış olan arkadaşlar allah analı babalı hayırlı ömür versin bende 7 ayımdayım allah dogurucak arkadaşlarıma yardım etsin dr bana 22 temmuz cuma günü dogum dedi dua edin arkadaşlarım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Rabbim güzel gönlüne göre verdi canım çoook şükürr tebrik ediyorum canım maaşallah maaşallah yeni hamişimize Allahım meleğini ve seni korusun canım ay ne yazacağım bilemiyorum inan çok sevindim adını gördüğüm anda tamamdır hamiş dedim ve msj okudum içime doğmuştun zaten listede gördüğümde tekrar tekrar tebrikler güzel arkadaşımarkadaslarrr hamileyimmmmmmm.... ben bu güzel haberi ilk bu eski topigimize yazmak istedim.... 🙂 insallah yine canlanir bu topigimiz yaaa
arkadaslarrr hamileyimmmmmmm.... ben bu güzel haberi ilk bu eski topigimize yazmak istedim.... 🙂 insallah yine canlanir bu topigimiz yaaa
Sanırım herkes bu sayfayı terketmiş, çok üzüldüm 🙁((
umarım herkes iyidir, sevgiler...
arkadaslarrr hamileyimmmmmmm.... ben bu güzel haberi ilk bu eski topigimize yazmak istedim.... 🙂 insallah yine canlanir bu topigimiz yaaa
Rabbim güzel gönlüne göre verdi canım çoook şükürr tebrik ediyorum canım maaşallah maaşallah yeni hamişimize Allahım meleğini ve seni korusun canım ay ne yazacağım bilemiyorum inan çok sevindim adını gördüğüm anda tamamdır hamiş dedim ve msj okudum içime doğmuştun zaten listede gördüğümde tekrar tekrar tebrikler güzel arkadaşım
selam kızlar özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?