P
kızlar hepinize merhaba.uzun zamandır girmiyordum.kendimi artık rahat bırakmaya karar verdim.takip ettikçe moralim bozuluyor.bu zamana kadar olmadıysada bi sebebi vardır diyorum.hala hamile değilim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.hepinizi öpüyorum..
<!-- google_ad_section_start -->REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
Yasemin.....................................9-10 Nisan
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
Ranagül.......................................16 nisan
Pirenses...................................18 <LINKZ id=linkz10><NOBR target="blank" uLBgb="linkzHighlighted_4739">Nisan</NOBR></LINKZ>
Melodi_cn ..................................30 Nisan
Şimall ........................................4 Mayıs
Lalezar ...................................... 27-30 Nisan
2010 ANNE ADAYLARI
AĞUSTOS <LINKZ id=linkz18>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL <LINKZ id=linkz22>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................<LINKZ id=linkz7>31</LINKZ> Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
KASIM ANNE ADAYLARI
Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
ARALIK <LINKZ id=linkz19>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)
Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
2011 <LINKZ id=linkz24>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
OCAK <LINKZ id=linkz25>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Berıa........................... <LINKZ id=linkz10><NOBR target="blank" sLlDs="linkzHighlighted_4847">Ocak</NOBR></LINKZ> (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr)
Ayşegüüll......................<LINKZ id=linkz13>Ocak</LINKZ> (<LINKZ id=linkz9>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrrrrrr)
Yazgülüm.......................<LINKZ id=linkz14>Ocak</LINKZ> (<LINKZ id=linkz10>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
ŞUBAT <LINKZ id=linkz23>ANNE</LINKZ> ADAYLARI <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
AuSSie-AnGeL........................Şubat (<LINKZ id=linkz6>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end -->MART ANNE ADAYLARI
Sabırsızım............................. Mart <LINKZ id=linkz24></LINKZ>(<LINKZ id=linkz26>Anne</LINKZ> Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
Hazan.......................................Mart(<LINKZ id=linkz27>Anne</LINKZ> Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
Esinerkan..................................Mart(<LINKZ id=linkz21>Anne</LINKZ> Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
dilara1..................................Mayis(<LINKZ id=linkz21>Anne</LINKZ> Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
arkadaşlarım,can yoldaşlarım güzel bir haberle merhaba diyorum bu güzel günün güzel sabahına!Hamileyimmmmmmmmmmmmmm.hatırlayanlar bilirler 2 yıldır bebek istiyorduk.bu süreçte eşim varikosel ameliyatı oldu ben yaramı yaktırdım.yüzümde sivilceler çıktı doğum kontrol hapı kullandım 2 ay ve hap bitti 2. ayında hamile kaldım.öncelikle 2 yıl boyunca hiç denemediğim bi yöntemi paylaşmak istiyorum sizinle.ilişki sonrası yatağa ters yatın yani ayaklar bazanızın başlığında bir saat kalın.ne çok yukarda ne çok aşağıda.bu şekilde hamile kaldım.inşallah sağlıkla sıhhatle doğar bebeğim.darısı burda aynı yüreği paylaştığım herkesin başına.....sağlıcakla kalın.
Meleklerim.. bütün mercimek sevdalılarına iyi akşamlar... Hamişleri ve hamiş adaylaını görmek ne güzel inşallah hersey gönlünzce olur ... Rabbim isteyen hrkese tattırsın bu güzel duyguları amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?