yaaa millet nerdesiniz?
3 gündür giriyorum kimse yok.
size komik bişey anlatacağım:
biz 26. haftayı bitirdik ve aylardır kızımız olacak diye biliyorduk. ama geçen cuma bizim dr müsait olmadığından başka bir dr.a gittik. ve bize erkek olduğunu söyledi. ben öyle görüyorum ama bidaha ki sefere iyice bakarız dedi. biz tabi 1 ay sonrayı bekleyemeyiz, bu hafta sonu yine dr.a gideceğiz🙂
hiç böyle olaylar duydunuz mu? kız deyip te erkek çıkan...
sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ama insanın kafası karışıyor🙂
yengemın 3 çocugunada hep erkek dedıler ama 2 si kız 🙂 sabırsızım ne cok ykaısıyo sana bebegınden bahsetmek cok hosuma gıttı yazdıkların okurken cok keyıf aldım mutlu oldum rabbim kucagına almayı nasib etsin inş
teşekkürler arkadaşım inşallah herkesin bütün isteyenlerin olurcanım benim inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız senin allahıma emnat ol
tşk arkadaşlar Allah herkeze versin hayırlısıylayağmurcum inşallah bu mübarek günlerde rabbim gönlünün muradını verir, allah inşallah seni de müjdeler canım
merhaba cozy cim nerelerdesin özlettin kendini 🙂
inşallah bu mübarek günlerde rabbim gönlünün muradını verir, allah inşallah seni de müjdeler canım.
yaaa millet nerdesiniz?
3 gündür giriyorum kimse yok.
size komik bişey anlatacağım:
biz 26. haftayı bitirdik ve aylardır kızımız olacak diye biliyorduk. ama geçen cuma bizim dr müsait olmadığından başka bir dr.a gittik. ve bize erkek olduğunu söyledi. ben öyle görüyorum ama bidaha ki sefere iyice bakarız dedi. biz tabi 1 ay sonrayı bekleyemeyiz, bu hafta sonu yine dr.a gideceğiz🙂
hiç böyle olaylar duydunuz mu? kız deyip te erkek çıkan...
sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ama insanın kafası karışıyor🙂
Herkese selam melekler🙂Umarim herkes iyidir.Bizi merak eden olursa hamdolsun cooook iyiz kizimla🙂7 haftalik olduk bile,kizimla zamanin nasil gectigini hic farketmiyorum.Hamileligim cok zor gecti ama mükafat olarak rabbim bana cok uslu bir bebek bagisladi.Karni tok olunca hic problem yok🙂Geceleri bile sadece bir kere uyaniyor.Oglumda gece uykusu nedir bilmezdim ilk 6 ay boyunca.aman masallah demeyi unutmayin kizlar🙂Tüh tüh seytan kulagina kursun🙂
Sabirsizim,senin olay gercektende komikmis🙂Demek ilk bakan Dr pipisini görememis sizin afacanin.Bence ikinci Dr un söyledigi dogrudur,demekki bisi görmüste öyle söylemis dimi🙂
Hadi kizlar hepinizi öptüm,Allaha emanet olun hepiniz...
yengemın 3 çocugunada hep erkek dedıler ama 2 si kız 🙂 sabırsızım ne cok ykaısıyo sana bebegınden bahsetmek cok hosuma gıttı yazdıkların okurken cok keyıf aldım mutlu oldum rabbim kucagına almayı nasib etsin inş
teşekkürler arkadaşım inşallah herkesin bütün isteyenlerin olur
tşk arkadaşlar Allah herkeze versin hayırlısıyla
oh oh bıtane daha prenses gelıyor desene ınsallah saglıkla kucagına alırsın canım....ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm🙂
ctesi bizimki gösterti. 0 kız🙂
oh be ikilemden kurtulduk.
hepiniz iyisinizdir inşallah. kimseyle denk gelmediğimden duvara konuşuyormuşum gibi geliyor🙂 millet nerde yaaaa 🙁
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm🙂
ctesi bizimki gösterti. 0 kız🙂
oh be ikilemden kurtulduk.
hepiniz iyisinizdir inşallah. kimseyle denk gelmediğimden duvara konuşuyormuşum gibi geliyor🙂 millet nerde yaaaa 🙁
oh oh bıtane daha prenses gelıyor desene ınsallah saglıkla kucagına alırsın canım....
ınan kız coocugunun cılvesı edası bı baska🙂aman prensler duymasın🙂
ınsallah hamılelıgın ıyı gecıyodur canım....
mıllet senesı geldı valla kayboldu bende cok ıstıyorum denk gelelım konusalım eskısı gıbı ama yok.....herkes köşesıne cekıldı paylasımlarımız neguzeldı sımdı hakkaten bos duvar oldu topık......
ısım hazırlayın madem aklınızda yoksa bız son 1ayda karar vermıstık okadar elemeden sonra.....
bugunlerıde gorecekmısız şükürler olsun canım cok mutluyum sızler ıcın....demekkı dogumda yada hamıleyken edılen dualar kabul oluyormus gercekten allahıma şükürler olsun.....saglıkla kal canım kendıne ve bebıse ıyı bak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?